Enes
Üye
bilmem ki ne sınavı
ne sınavı
- - - Eklendi - - -
:

bilmem ki ne sınavı
ne sınavı
- - - Eklendi - - -
:

ayırca dershanede bi hoca bunu duydu o da aynı şeyi söyledi ben ondan önce araştırmıştım inanmak ya da inanmamak size kalmış yinedeHilal Cebeci lafı espiri ve ti ye alınmış hali.
Daha gözüm doymadı ki benim Sakarya üni'den çok duyan yoktur inşallah(alakası yok ama bu smiley çok hoşuma gidiyor)
nete yeni girdim. Aramiza hosgeldin. Burda muhabbet baya hizli ancak yetistim.
sanki şu anda benim sana hoşgeldin demem daha doğru sağolsun arkadaşlarla sohbet koyu
bilmem ki ne sınavı![]()
sen dedinsen bide buna bakDaha gözüm doymadı ki benim Sakarya üni'den çok duyan yoktur inşallah(alakası yok ama bu smiley çok hoşuma gidiyor)

hilal cebeci ile sözcüğün gercek anlamı örtüşüyor zaten neyse ismail abide aynısını diyor ya
ayırca dershanede bi hoca bunu duydu o da aynı şeyi söyledi ben ondan önce araştırmıştım inanmak ya da inanmamak size kalmış yinede

göremedim
ben yardım elimi yollamaya çalıştım bakalım tutabilecek misin ?

sen dedin
sen bide buna bak
hilal cebeci ile sözcüğün gercek anlamı örtüşüyor zaten neyse ismail abide aynısını diyor ya![]()
Allah uzun hayırlı ömür nasip etsinBen sınava girmediğim için tınlamıyorum![]()
bu arada arkadaşlar yarin benim minik cadımin doğum günü. (Asmin Yağmurun) 2. yaşına girecek.
Yarın bir kaç foto atarım![]()

göremedim![]()

burda göremezsin zaten özel mesaja bakacaksin![]()
![]()

Öyleyse simdiden Asmin Yağmur'aBen sınava girmediğim için tınlamıyorum![]()
bu arada arkadaşlar yarin benim minik cadımin doğum günü. (Asmin Yağmurun) 2. yaşına girecek.

bana mi dedin
bırak o silahı![]()
bana silah işlemez canım 
Öyleyse simdiden Asmin Yağmur'a![]()

anovvvvvvvvvvvvvvvBen sınava girmediğim için tınlamıyorum![]()
hanimiş abisi hanimiş abisi pek datlu
bekliyoruz abi ne anladın ki zatenne bileyim kafam duman yarın sınav var isyeağğn anlamadım pardon abi![]()

yok seviniyorO ata mı biniyor

yine gun1 var elınde
burda göremezsin zaten özel mesaja bakacaksin![]()
![]()

bazen sizi anlamıyorumacaba sorun bende mi
![]()

bana mi dedinbana silah işlemez canım
illa ki roketlicem füzelicem ya 
Ben sınava girmediğim için tınlamıyorum![]()