symbian belle telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasanmrl29

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor
arkadaşlar c6-01 kendiliğinden açılıp kapanmaya başladı bilgisayara takıyorum usb desteklenemedi falan diyo bazen de kapanınca açılmıyor 30 dk bkliuom sonra açılıyo yardımmmm :)))

ANIL

ANIL

Admin
flash atmayı dene. ilk günkü gibi olur cihaz.

55lim

Üye
yüklediğin programlar arasında uyumsuzluk olabilir format atıp tekrar kurulum yap önce

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
nsekiz kullanıcı adlı arkadaşımızın dediğini bir yap bence.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
arkadaş önce bi teknik servise gönder olmazda flash atarsın şimdi flah atama yanlış olursa flntelefon güm olur :oke:

hasanmrl29

Üye
    Konu Sahibi
teknik servise göndermeyi bi denicem :((

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
önce bir soft format at sorun gitmezse gönderirsin servise

E_yedi

Üye
teknik servise göndermeyi bi denicem :((

30 gunden asağı yollamazlar formatta duzelır korkma :) yedekle format at. Teknık servısınde yapacagı bu zaten. Pc ye baglayım yazılım guncellıyorlar ve cok gec salıyorlar.beklemene degmez hıc bır sey bılmıyorsan hafıza kartını cıkar ayarlar dan fabrıka ayarlarını bul verı sıl yukle de. Eger sıkıntı tekrar olursa garantıye yolla sorun donanımsaldır o zaman.

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar c6-01 kendiliğinden açılıp kapanmaya başladı bilgisayara takıyorum usb desteklenemedi falan diyo bazen de kapanınca açılmıyor 30 dk bkliuom sonra açılıyo yardımmmm :)))

sa arkadaşım servise hiç gerek yok düzgün bir yazılım yükle telefonun düzelir.

forum da c6-01 için yazılımlar mevcut.

- - - Eklendi - - -

arkadaş önce bi teknik servise gönder olmazda flash atarsın şimdi flah atama yanlış olursa flntelefon güm olur :oke:

arkadaşlar flash atmakla telefon hiç bir şekilde gümlemez sadece telefon dead olur onun da çaresi var artık servise yazılım için telefon göndermeye hiç gerek yok.

ftyçatalca

Üye
arkadaşım bende c6_01 kullanıyorum bendede bu problem vardı. Flaş atayım dedim çok teferruatlı geldi. Format attım falan düzelmedı.bi kaç tane daha sorunum vardı gönderdm garantiye iki haftada yapılmış bi şekilde gönderdiler Eğer uğraşmak istemiyorsan format at olmadı gönder gitsin garantiye iki haftada gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt