Niizuma.Eiji
Üye
2-3 yıla kalmaz HTC Two XXXL falanda çıkar artık![]()
Tam onu yazmak için konuya tekrar girmiştim tüh ya

2-3 yıla kalmaz HTC Two XXXL falanda çıkar artık![]()

hızlı davranan kazanır
Tam onu yazmak için konuya tekrar girmiştim tüh ya![]()

Hayabusa olayı ne olacak ozaman. İddalara göre hayabusa 320 kullanıyor. Ve ön siparişler temmuzda alınacak. O zaman iddalar yalan galiba.
Hayabusa olayı ne olacak ozaman. İddalara göre hayabusa 320 kullanıyor. Ve ön siparişler temmuzda alınacak. O zaman iddalar yalan galiba.
Ben oyun oynayamıyorum laptopumda. Düşün ki AMD5650 ekran kartı var.

evet onunla ben de oynamazdım![]()
Bende de bir laptop var aman Allahım MMOFPS'ler de bile kasıyor sen düzgün oyunları düşün.Allahtan masaüstü var
Neyse konu laptop muhabbetine dönmeden kapayalım 
bencede
Demeyin öyle üzülürBende de bir laptop var aman Allahım MMOFPS'ler de bile kasıyor sen düzgün oyunları düşün.Allahtan masaüstü var
Neyse konu laptop muhabbetine dönmeden kapayalım
![]()

Hocam oyun oynamak istiyorsan masaüstü alacaksın. Şöyle güzel bi i5 i7 yada amd phenom x4 x8 gibi işlemciyle güzel bi nvdıa ekran kartı alacaksın. Ve gidip her oyunu en son grafiklerde oynayacaksın. sonra da ben bunu keşke daha önce yapsaymışım diyeceksin içinden![]()
+ sonsuz

Şahsen pc mi yazın değiştirdim. Bi crysis 2 Cod black ops ve benzeri oyunları en son grafiklerde oynadıkdan sonra bundan önce ki 6 7 sene boşa yaşamışım dedim
(iğrençsin demeyin öyle oldum
)
Şimdi acelesi yok.crysis 2 çözünürlük ve yüksek kalite ne harika oyundur ya![]()
oynarken abim geldi ''bu ne lan gerçek hayattaymış gibi'' dedi şaşırdı 
Ağzımın suyu akıyor(iğrençsin demeyin öyle oldum
)
Kardeşim yavaş yavaş bilgisayarını güçlendiriyor. Önce işlemciyi güçlendirip intel core i5 2500k yaptı. Sonra dağ gibi monitör alacak (24-27" arası). Sonra doğal olarak ekran kartı alması gerekecek ki 1080p oyunları akıcı oynayabilsin. O zaman süper olacakŞimdi acelesi yok.
benim ekran 19'' ya eskide kaldı
ama İşlemci amd athlon x4 3.0 ghz . Ekran kartı Nvdıa 9800 gt 1 gb 256 bit. ram 4gb anakart da asus 
Birde En son grafiklerde oynaoynarken abim geldi ''bu ne lan gerçek hayattaymış gibi'' dedi şaşırdı
- - - Eklendi - - -
benim ekran 19'' ya eskide kaldı
ama İşlemci amd athlon x4 3.0 ghz . Ekran kartı Nvdıa 9800 gt 1 gb 256 bit. ram 4gb anakart da asus
![]()
2010'u en iyi bilgisayarıydı![]()
ama 2012 de çıkan max payne 3 gibi oyunlar hariç hala her oyunu sorunsuz en son grafiklerde oynuyorum.
ama sanırım seneye çıkacak yenı teknoloji oyunları düşükte oynarım 
Ben laptopta istediğim younu oynuyorum valla. ^^ Masaüstüne gerek yok.![]()