İddia: HTC One XXL, dört çekirdekli işlemci, Adreno 320 GPU ve 2 GB RAM ile gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
konudaki ilk mesajımda da soyylemiştim yine soylüyorum bahsedilen donanım daha yok üretilmedi ve bu yıl icinde de cıkmıyacak.bu yıl en yuksek adreno305li chipset cıkıcak

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
CorbyW

CorbyW

Üye
Hayabusa olayı ne olacak ozaman. İddalara göre hayabusa 320 kullanıyor. Ve ön siparişler temmuzda alınacak. O zaman iddalar yalan galiba.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Hayabusa olayı ne olacak ozaman. İddalara göre hayabusa 320 kullanıyor. Ve ön siparişler temmuzda alınacak. O zaman iddalar yalan galiba.

Daha tanıtılmadı ön sparişler nasıl Temmuz'da alınıyor.Belki Temmuzun başında tanıtılır falan ama bilemeyiz yalan haber kaynıyor piyasa.

klongs

klongs

Üye

sony 2013 e kadar 4 cekirdek cikarmayacagini acikladi

CorbyW

CorbyW

Üye
Doğru söylüyorsun. Bazı büyük sitelerin verdiği bilgiye göre ; Haziranda tanıtımı yapılacak, temmuzda satışa çıkacaktı.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

evet onunla ben de oynamazdım :ehe

Demeyin öyle üzülür :D Bende de bir laptop var aman Allahım MMOFPS'ler de bile kasıyor sen düzgün oyunları düşün.Allahtan masaüstü var :ehe Neyse konu laptop muhabbetine dönmeden kapayalım :d:

15097

15097

Üye

Demeyin öyle üzülür :D Bende de bir laptop var aman Allahım MMOFPS'ler de bile kasıyor sen düzgün oyunları düşün.Allahtan masaüstü var :ehe Neyse konu laptop muhabbetine dönmeden kapayalım :d:
bencede :p

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Hocam oyun oynamak istiyorsan masaüstü alacaksın. Şöyle güzel bi i5 i7 yada amd phenom x4 x8 gibi işlemciyle güzel bi nvdıa ekran kartı alacaksın. Ve gidip her oyunu en son grafiklerde oynayacaksın. sonra da ben bunu keşke daha önce yapsaymışım diyeceksin içinden :ok2:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hocam oyun oynamak istiyorsan masaüstü alacaksın. Şöyle güzel bi i5 i7 yada amd phenom x4 x8 gibi işlemciyle güzel bi nvdıa ekran kartı alacaksın. Ve gidip her oyunu en son grafiklerde oynayacaksın. sonra da ben bunu keşke daha önce yapsaymışım diyeceksin içinden :ok2:

+ sonsuz

StunnerDead

StunnerDead

Üye

sataer

Üye
crysis 2 çözünürlük ve yüksek kalite ne harika oyundur ya :aha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:tşk:

Şahsen pc mi yazın değiştirdim. Bi crysis 2 Cod black ops ve benzeri oyunları en son grafiklerde oynadıkdan sonra bundan önce ki 6 7 sene boşa yaşamışım dedim

Ağzımın suyu akıyor :dondum: (iğrençsin demeyin öyle oldum :ehe)

Kardeşim yavaş yavaş bilgisayarını güçlendiriyor. Önce işlemciyi güçlendirip intel core i5 2500k yaptı. Sonra dağ gibi monitör alacak (24-27" arası). Sonra doğal olarak ekran kartı alması gerekecek ki 1080p oyunları akıcı oynayabilsin. O zaman süper olacak :) Şimdi acelesi yok.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
crysis 2 çözünürlük ve yüksek kalite ne harika oyundur ya :aha:

Birde En son grafiklerde oyna :D oynarken abim geldi ''bu ne lan gerçek hayattaymış gibi'' dedi şaşırdı :D

- - - Eklendi - - -

Ağzımın suyu akıyor :dondum: (iğrençsin demeyin öyle oldum :ehe)

Kardeşim yavaş yavaş bilgisayarını güçlendiriyor. Önce işlemciyi güçlendirip intel core i5 2500k yaptı. Sonra dağ gibi monitör alacak (24-27" arası). Sonra doğal olarak ekran kartı alması gerekecek ki 1080p oyunları akıcı oynayabilsin. O zaman süper olacak :) Şimdi acelesi yok.
:D benim ekran 19'' ya eskide kaldı :D ama İşlemci amd athlon x4 3.0 ghz . Ekran kartı Nvdıa 9800 gt 1 gb 256 bit. ram 4gb anakart da asus :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Birde En son grafiklerde oyna :D oynarken abim geldi ''bu ne lan gerçek hayattaymış gibi'' dedi şaşırdı :D

- - - Eklendi - - -

:D benim ekran 19'' ya eskide kaldı :D ama İşlemci amd athlon x4 3.0 ghz . Ekran kartı Nvdıa 9800 gt 1 gb 256 bit. ram 4gb anakart da asus :)

2010'u en iyi bilgisayarıydı ;)

StunnerDead

StunnerDead

Üye

2010'u en iyi bilgisayarıydı ;)

evet :) ama 2012 de çıkan max payne 3 gibi oyunlar hariç hala her oyunu sorunsuz en son grafiklerde oynuyorum. :) ama sanırım seneye çıkacak yenı teknoloji oyunları düşükte oynarım :D

CorbyW

CorbyW

Üye
Ben laptopta istediğim younu oynuyorum valla. ^^ Masaüstüne gerek yok. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt