Şok Şok Cepte Metin2 AcıkIama İceride

Sponsorlu Bağlantılar

femtv

Üye
nasıl oynanıyor

kinng

kinng

Üye
zaten oyunun orjinalindeki online versiyonu kapali ben 92 lvlim giremiyom onu birak 250m para + bankada bi dunya item kaldi :S

RaplexTR

RaplexTR

Üye
zaten oyunun orjinalindeki online versiyonu kapali ben 92 lvlim giremiyom onu birak 250m para + bankada bi dunya item kaldi :S

ohaaa 250 m paramı ? :D . Ben bu oyunda 101 levelim 1 m param var . Nasıl yaptın o kadar para :D

kinng

kinng

Üye
ohaaa 250 m paramı ? :D . Ben bu oyunda 101 levelim 1 m param var . Nasıl yaptın o kadar para :D

oyunun online versiyonunda yuksek ozellikli itemler cıkıyo cogunu giyemiyorum bunları pıyasanın bıraz altında bi fiyata sattım boyle boyle birıktı 250mden fazlada para biriktıremiyorum oyun izin vermıyo offline da da 5mden fazla para alamıyon o yuzden hepsi bankada kaldı :S

Bu arada oyunun online versiyonuna girebiliyo musun bi bilgi verirsen sevinirim

kinng

kinng

Üye

oyunun online versiyonunda yuksek ozellikli itemler cıkıyo cogunu giyemiyorum bunları pıyasanın bıraz altında bi fiyata sattım boyle boyle birıktı 250mden fazlada para biriktıremiyorum oyun izin vermıyo offline da da 5mden fazla para alamıyon o yuzden hepsi bankada kaldı :S

RaplexTR

RaplexTR

Üye

Anladım . Online geçici bi süre kapandı galiba . Benimkide girmiyo .

sharke2010

sharke2010

Üye
oynadım ve müthiş :) teşekkürler

cloud092

Üye
of indiremedim

7 QUARESMA

7 QUARESMA

Üye
oyun bilgisayadrki gibi olmasada güzel :tşk:

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nerde Destek Facebook Sayfamızda da Görmek İstiyorum Sizleri Bakalım Kaç Oyuncumuz Varmış Ayrıca Teşekkür Eden Herkese Bence Teşekkür Ederimm
Wap sitesinde hata veriyo siteye girmiyo :(
Wap Sitesindeki Sorunlar Giderildi Kısmen Kullanıma Açık Anasayfada

- - - Eklendi - - -

Kardeş Orjinalinde Yaptıkları Bir Hatadan Dolayı Kapalıydı Düzeltip Açtık Fakat Siteye Yapılan Saldırılardan Sonra Kaldırmak Zorunda Kaldık İnşallah En Yakın Zamanda Tekrar Açıcağız.

- - - Eklendi - - -

internet sitesinden indirmeyi dene buradaki ayrıca buradaki versiyon 1.0- siteden 2.0 ı indirebilirsin

- - - Eklendi - - -

oyun bilgisayadrki gibi olmasada güzel :tşk:

Teşekkür Ederiz Elimizden Gelen Bu Malesef Vaktimiz Oldukça Sizi Şaşırtıcağız :)

- - - Eklendi - - -

oynadım ve müthiş :) teşekkürler

Ben Teşekkür Ederim Kardeşim... :)

- - - Eklendi - - -

Usta oyunu pek sevmedim ya :s .. Üstelik yani online olmadıktan sonra bu oyun tutulmaz ... Tibiame gibi bir pvp serverde istediğimiz gibi haritada dolaşarak kasılmak isterim ... Oyunun alt yapısı yetersiz ... Yani biraz düzenlenme gerekli ...
Önemli Değil Vaktimiz Oldukça Bişeyler Yapmaya Çalıştık Evet Aklımda Tibiame yi Editleyerek Çevirmek Fakat Bunun İçin Daha Çok Oyuncu Yazılımcı Zaman Vs. Lazım

fatihinho

Üye
Samsung L700 De olmuyo!!

ayberk9797

Üye
Sa Kardeş,Öncelikle dışarıdan bakıldıgında başarılı bir oyun yapmışa benziyorsun yalnız bende bir sorun var; Telefon modelim; SAMSUNG CH@T 335 ; Java ile oyun açıyor ama dosya boyutu büyük diye hata alıyorum biraz nette araştırdım ama bulamadım yardımcı olursun sevinirim şimdiden teşekkürler.. (arkadaşlar indiriken hata alıyorum dosya boyutu büyük diye) yardımcı olur musunuz ?

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Sa Kardeş,Öncelikle dışarıdan bakıldıgında başarılı bir oyun yapmışa benziyorsun yalnız bende bir sorun var; Telefon modelim; SAMSUNG CH@T 335 ; Java ile oyun açıyor ama dosya boyutu büyük diye hata alıyorum biraz nette araştırdım ama bulamadım yardımcı olursun sevinirim şimdiden teşekkürler.. (arkadaşlar indiriken hata alıyorum dosya boyutu büyük diye) yardımcı olur musunuz ?

Kardeş Çoğu Samsung Cep Telefonu 500 kb Üstü Oyun ve Uygulamaları Açamamakta Sorun Bundan Kaynaklanıyor Oyunla Bir Alakası Yok 800-900 kb Lık Başka Bir Oyunu Yüklemeye Çalıştığında da Aynı Hatayı Aldığını Göreceksin.

bill_

bill_

Üye
eywallah :)

- - - Eklendi - - -

kardeşim sorunu şu yolla çözebileceğini umuyorum kolay gelsin
[h=2]Samsung Marka Cep Telefonlarında Azami JAR Dosya Boyutunu Yükseltme[/h]Samsung marka cep telefonlarının bazı modellerinde Java ME uygulamalarının telefon hafızasında kullanabileceği alan 400 KB ile sınırlandırılmış olduğundan Java ME uygulamasının bu telefonlarda çalıştırılabilmesi için aşağıdaki adımların uygulanması gerekmektedir:
  • Telefonun ana ekranındayken *#52828378# kodunu girin,
  • Açılan menüde OTA Test yazılı olan öğeye basın,
  • Bu ekranda Maximum JAR size şeklinde belirtilen kutucuğa 2048 değerini girin
  • Yapmış olduğunuz bu değişikliği kaydettikten sonra telefonunuza göndermiş olduğunuz jar uzantılı dosyayı kullanarak kurulum işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: bywanex
GreaTH

GreaTH

Üye
Kardes bnm söle sorunum var telefondan jar uzantılı oyunu indırırken sonu EXT li formatında dıye ındırıyo bu yuzden oyunları ındremıyorum neden cozumu varmı 4 aydır bı cozum bulamadım ama bılgısayardan ındırıp telefona atınca ole bı sorun olmuo tel den EXT li ındırıyor... Bı cozum verrsnz ıyı olck...

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bnm söle sorunum var telefondan jar uzantılı oyunu indırırken sonu EXT li formatında dıye ındırıyo bu yuzden oyunları ındremıyorum neden cozumu varmı 4 aydır bı cozum bulamadım ama bılgısayardan ındırıp telefona atınca ole bı sorun olmuo tel den EXT li ındırıyor... Bı cozum verrsnz ıyı olck...
Web Sitesinden İndirmeyi Dene Yine Olmaz İse Opera Mini İle Web Sitesinden Dene...

Buraxlive

Buraxlive

Üye
reserved metin2 icin :D

• Beğen
Tepkiler: bywanex