nerden üyelik alcaz?
zaten oyunun orjinalindeki online versiyonu kapali ben 92 lvlim giremiyom onu birak 250m para + bankada bi dunya item kaldi :S
. Ben bu oyunda 101 levelim 1 m param var . Nasıl yaptın o kadar para 
ohaaa 250 m paramı ?. Ben bu oyunda 101 levelim 1 m param var . Nasıl yaptın o kadar para
![]()
ohaaa 250 m paramı ?. Ben bu oyunda 101 levelim 1 m param var . Nasıl yaptın o kadar para
![]()
oyunun online versiyonunda yuksek ozellikli itemler cıkıyo cogunu giyemiyorum bunları pıyasanın bıraz altında bi fiyata sattım boyle boyle birıktı 250mden fazlada para biriktıremiyorum oyun izin vermıyo offline da da 5mden fazla para alamıyon o yuzden hepsi bankada kaldı :S
Bu arada oyunun online versiyonuna girebiliyo musun bi bilgi verirsen sevinirim
o ne biçim soru? online bu metin 2Herhangi bir ücret ALıyormu acaba İnteRneTe FaLan BağLanma olayı oluyormu ?
Wap Sitesindeki Sorunlar Giderildi Kısmen Kullanıma Açık AnasayfadaWap sitesinde hata veriyo siteye girmiyo![]()
zaten oyunun orjinalindeki online versiyonu kapali ben 92 lvlim giremiyom onu birak 250m para + bankada bi dunya item kaldi :S
of indiremedim
oyun bilgisayadrki gibi olmasada güzel![]()

oynadım ve müthişteşekkürler

Önemli Değil Vaktimiz Oldukça Bişeyler Yapmaya Çalıştık Evet Aklımda Tibiame yi Editleyerek Çevirmek Fakat Bunun İçin Daha Çok Oyuncu Yazılımcı Zaman Vs. LazımUsta oyunu pek sevmedim ya.. Üstelik yani online olmadıktan sonra bu oyun tutulmaz ... Tibiame gibi bir pvp serverde istediğimiz gibi haritada dolaşarak kasılmak isterim ... Oyunun alt yapısı yetersiz ... Yani biraz düzenlenme gerekli ...
Samsung L700 De olmuyo!!
Sa Kardeş,Öncelikle dışarıdan bakıldıgında başarılı bir oyun yapmışa benziyorsun yalnız bende bir sorun var; Telefon modelim; SAMSUNG CH@T 335 ; Java ile oyun açıyor ama dosya boyutu büyük diye hata alıyorum biraz nette araştırdım ama bulamadım yardımcı olursun sevinirim şimdiden teşekkürler.. (arkadaşlar indiriken hata alıyorum dosya boyutu büyük diye) yardımcı olur musunuz ?

kardeşim sorunu şu yolla çözebileceğini umuyorum kolay gelsinSa Kardeş,Öncelikle dışarıdan bakıldıgında başarılı bir oyun yapmışa benziyorsun yalnız bende bir sorun var; Telefon modelim; SAMSUNG CH@T 335 ; Java ile oyun açıyor ama dosya boyutu büyük diye hata alıyorum biraz nette araştırdım ama bulamadım yardımcı olursun sevinirim şimdiden teşekkürler.. (arkadaşlar indiriken hata alıyorum dosya boyutu büyük diye) yardımcı olur musunuz ?
Web Sitesinden İndirmeyi Dene Yine Olmaz İse Opera Mini İle Web Sitesinden Dene...Kardes bnm söle sorunum var telefondan jar uzantılı oyunu indırırken sonu EXT li formatında dıye ındırıyo bu yuzden oyunları ındremıyorum neden cozumu varmı 4 aydır bı cozum bulamadım ama bılgısayardan ındırıp telefona atınca ole bı sorun olmuo tel den EXT li ındırıyor... Bı cozum verrsnz ıyı olck...