K750i aldım Bi sorum var(Acil Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burokoli

Üye
    Konu Sahibi
K750i aldım Bi sorum var(Acil Yardım)
Arkadaşlar ürün tanıtımında 4gb'a kadar yükseltilebiliyor yazıyor.sizce 4gb hafıza kartı alsam kesin kasar mı?ne yapmalıyım?

khrmn_34

Üye
belli olmaz ama en iyi si 1 gb

SelmanTE

SelmanTE

Üye
kasar tabiiki tüm sınırları zorlamak. ama tıkanacağını sanmıyorum :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Hafıza 4GB olarak görünür ancak 4GB full kullanırsanız, hafıza kartı üzerindeki verilere ulaşmakta ciddi sıkıntı yaşarsınız. Telefon o kadar güçlü işlemciye sahip degil.

disasterus

Üye
bi ara bende almıştım gerçekten kasıyor 1 gb üstü. bu arada foruma yeni katıldım herkese merhaba..

burokoli

Üye
    Konu Sahibi
ya mesela arkadaşlar 4 gb alsam ama 3 gb ı geçmesem yine mi kasar....çok üzüldüm ya.keşke almasamıydım ne ? :S

sas

Üye
Ben 2GB hafıza kartı kullanıyorum şu ana kadar sorun çıkarmadı gerçi epey boş yer var kartta ondan olabilir :)

corsa

Üye
ya kardeş bende 64 mb var bana fazla bile geliyor 70 adet şarkı alıyo bu şekilde oyunlar extralar hariç ne yapacaksın 4 gb doldurabilecekmisin ttnetin 4 gb kotasını zorla dolduruyorum telde ne yapacaksın anlamış değilim yani

burokoli

Üye
    Konu Sahibi
64 Mb Ve 70 şarkı.İmkansız birşey bu.ses kalitesi düşmeden nası olacak ki kardeş?

youngprogrammer

Üye
yok arkdaşım sen korkma ciddi bi yavaşlama fln olmuyo 200 Mb fln boş alan bırak canavar gibi kullan

burakgenc

burakgenc

Üye
dostum 2 gb tı gecme bence ne gerek var ki 4 e

danger03

danger03

Üye
1gb da iyi performans alırsın ama 2 gb tı geçme bide hafıza boş olursa sorun çıkmaz ama 2 gb hepsini kullanırsan kasar tabiki

mhm1907

Üye
kardeş ben de 2gb var 740 mb boş yer var ve de hiç kasmadı

ulas1986

Üye
1gb yeter daha fazla istiyosan pc kullan:D

000011110000111

Üye
ya mesela arkadaşlar 4 gb alsam ama 3 gb ı geçmesem yine mi kasar....çok üzüldüm ya.keşke almasamıydım ne ? :S

ya okadar gb ne yapıyon 1gb süper takır takır çalışıyo 4 aldıysan sende kasana kadar yükle kasınca durursun:D

cedriq

Üye
walla ben 1gb kulanıyom hıc kasmayok bence 4gb bıle kasma olmaz sanmıyorum

can_x

can_x

Üye
Kardeş en iyisi 1gb bende kullanıorum kasmıo gayet güzel

skader

skader

Üye
Kral şu An Bende K750i War 1gb Hafıza Kartı Aldım 200 Mb Boş Hafıza Kaldı Telefon 10dk De Açılıyo
Hafıza Doldukça Telefonun Yavaşlar Ben 2gb Alcaktm Telefoncu çok Kasar Telefonunu Dedi 1gb Yeterli ;)

ozmen1042

Üye
ben kullanıyorum hicde kasmıyor

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşım alckasan 1 yada 2 gb al bende 1 gb var at at at at bitmiyo dolmuyo hafıza :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt