Windows Phone 7.8 i Operatörler geciktiremeyecek!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sataer

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 7.8 i Operatörler geciktiremeyecek!...
Bugün tanıtılan Windows Phone 8 işletim sistemini maalesef mevcut kullanıcılar cihazlarına yükleyemeyecekler. Fakat Microsoft son kullanıcıyı da düşündü ve önemli bir güncelleme sağladı.

Bu güncellemenin adı Windows Phone 7.8 güncellemesi. Bu güncelleme ile Windows Phone 8 özelliklerinin başlangıç seviyesine mevcut Windows Phone 7 kullanıcıları erişebilecekler. Eylül ayı gibi sunulması beklenen bu 7.8 güncellemesi ile sanıyoruz ki bütün mevcut cihazlar güncellenecek.

Aynı zamanda sevindirici bir haber de, Windows Phone 7.8 güncellemesini operatörler engelleyemeyecek veya geciktiremeyecek. Bu haberle biraz olsun sevinmiş bulunuyoruz. Umarız çok geç kalmadan 7.8 güncellemesini edinebiliriz. Herkese iyi geceler.

- - - Eklendi - - -

Kopy paste yaptım kusura bakmayın sabahtan beri telefonda yazmaktan parmaklarım ağrıyor. Ali abi ye gün doğdu :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
anlamadim niye bana gundogdu

sataer

Üye
    Konu Sahibi
at&t ya abi senin cihaz

m542tf

m542tf

Üye
tango çıktımı?(Türkçe) güncelleme sırası karışmasın

mert_1047

mert_1047

Üye
Wp8 güncellemesi gelmeyeceğinden ötürü T-Mobile Almanya Lumia 900 satmayacak.

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
lumia 900 yandı o zaman

sataer

Üye
    Konu Sahibi
zaten Almanya da O2 götürüyor o işi.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Almanya vodafone dan aldığım bi lumia 800 üm var . Türkiyede ise avea kullanıyorum . Şimdi benim güncelleme almam aveayamı bağlı yoksa vodafone mı ? yada direk nokia yada microsoft zune üzerinden yollayacakmı hatlara bağlı kalmadan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Almanya vodafone dan aldığım bi lumia 800 üm var . Türkiyede ise avea kullanıyorum . Şimdi benim güncelleme almam aveayamı bağlı yoksa vodafone mı ? yada direk nokia yada microsoft zune üzerinden yollayacakmı hatlara bağlı kalmadan

guncellemede operatorler devre dişi direk microsoft vericekmiş guncellemeyi

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt