pardon ama siz nereden düşürdüğünüzü mü ölçüyorsunuz?![]()
her mesajıma saçma bir yorumda bulunmasan olmaz değil mi?Kuşlar söylemiştir belkide![]()
bizim toplumda her şeyi yanlış anlıyor gorilla glass kırılmaya dayanıklıdır kırılmaz değildir vur deyince öldürmeyin

Acaba SII de çizilme olur mu kuzum ???![]()

pardon ama siz nereden düşürdüğünüzü mü ölçüyorsunuz?![]()
bu nedenle ölçmek kolay oldu.tamamçok basit koltuktan düştübu nedenle ölçmek kolay oldu.
bende kırılmaz demiyorum kırılır tabi. ama tasarımında bana göre sorun var. Telefonun köşe kısmı çok hasas olmuş. Galxy Note (çok beyenerek) kullanıyorum şu anda aynı sorun onda yok. Bir çok form sitesindede okudum ses açma kapama tuş ısında hafif gevşemeler vb. şeyler oluyormuş. Benim için esas sorun Samsang yetkilisinin dalga geçer gibi "TELEFON BU KIRILIR" cümlesini kullanması.
ben sadece düşürdüğünüz yeri ölçüp ölçmediğinizi sordum 
şirket mi kiralıyor sizi bi anlayamadık birisi iphone kötüler hemde 4s i birisi s2 s3 kötüler biri htc onex kötüler ne kadar kötülersen o kadar para alıyorsun heralde sözleşmeye göre
550 lira mıTavsiyem galaxy s3 almayın 2 gün once cebimden çıkartırken dustu
Ve okdr hafif dustu ki üst kısım çatladı servise olacaktım
Garanti kabul etmez tabi ücretli olarak aradım genel servisi
Tamir için 550lira istediler telefonun garantisi öluyor ve
Sadece takılan cam garanti kapsamında öluyor S2 sağlamdır
Ve s3 daha iyi olacağı düşünülüyordu ama değil ticari düşünce
Aza mal edip yedek parçalardanda para elde ediyorlar
Suan s3 yazıyorm camim patlak hala ama kullanılabiliyor
Ama kötü görüntü cebimden çıkartamıyorm o derece

mesela 10 kattan aşağı 5cm 2 lik camparçasımı 10cm2 lik cam parçasımı kolay kırılır aynı ilişki en iyisi xperia mini pro taşınmasıda kolay cebine koyamayacagın tablet büyüklüğünde s3 yerine ufacık bir telefon olan VE SONY GARANTİSİ olan x10 mini proyu kullanırım 
s2 iydi adam[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][COLOR="Navy"][SIZE="3"]
Acaba SII de çizilme olur mu kuzum ???[/SIZE][/COLOR]
Kolay kolay bisey olmaz ben kac gundur hor kullaniyorum bana misin demiyo[/SIZE][/COLOR]
s3 yeni yetme s2 eski toprak
Samsung Galaxy S II öyle değil mesela.Telefon bu telefon çelik yelekden bahsiyosunuz sanki anasını satıyım tabikide dayanıklı olması önemli ama abartmayalım bence,yok 8.kattan aşagı attım kırıldı yok koltukdan balıklama atladı kırıldı yok yan düştü yok şu oldu yok bu oldu telefon altı üstü, bi kere kırılmıycagına garanti verilseydi cebimizde taşımazdık biz bunları lütfen![]()
aynen
Samsung Galaxy S II öyle değil mesela.
Ben hiç '''Bu telefon kırılıyor'' diye reklam yapan firma görmedim ki
- - - Eklendi - - -
Testlerde hepsi tank maşşallah ama icraata geldimmi hacı muro![]()
Öyle zaten ama S3 de ekran da geniş olunca dayanıksız oluyorBen hiç '''Bu telefon kırılıyor'' diye reklam yapan firma görmedim ki
- - - Eklendi - - -
Testlerde hepsi tank maşşallah ama icraata geldimmi hacı muro![]()
One X den örnek almalılardı