HTC One X vs. Galaxy SIII

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cliolar

Üye
Donanim haberin 11 konuda s3 ve one x kiyaslamasi var.S3 yere goge sigdiramayanlar bi izlesin.Yanlis anlasilma olmasin bende s3 almayi dusunuyorum bataryasi degise biliyo diye fakat toplamda bi bakin.

klongs

klongs

Üye
o dh videosunu bende izledim resmen saçmalamışlar htcnin özelliklerini öve öve bitiremiyorlar galaxy s3 te bir svoiceten bile bahsetmediler

Matador03

Matador03

Üye
S3 guzel fakat S2 nin ustune beklenilen yenilikleri koyamadilar . Ama cihaz guzel lafim yok . One X de kotulendigi gibi degil bugun elime aldim kullandim gercekten guzel bir arayuzu var ve kamerasi cok basarili video cekimi haric

flybyblue

flybyblue

Üye
Arkadaşlar biz susalım en iyisi s3 ten çekilen foto konuşsun bizzat kendim çektim

:good:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biz susalım en iyisi s3 ten çekilen foto konuşsun bizzat kendim çektim

:good:
N8 ile aynı yani n8 i de övmenin anlamı yok her konuda üstün bi telefon kardeşim bak adam kendi elleriyle çekmiş mis gibi odaklama yapmış telefon ne diyelim Allah bize de kısmet etsin. :D

Matador03

Matador03

Üye
Htc one x ' den bir görüntü ;

flybyblue

flybyblue

Üye
Gerçekten verdiğin paranın hakkını verir ayrıca netbook varsa sende evdeki raflarından birinde yerini alır kesin çünki netbook u aratmıyacaktır. :d:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 den bir görüntü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt