Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar acil jelatin yardim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes-1907
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar acil jelatin yardim
Arkadaşlar bnm sürekli telefon ekranı (3,7 inç) için aldığım jeletin satan dükkan kapandı.çok kaliteli jelatin satıyodu.bildiğiniz kullandığınız jelatin markası veya aldığınız siteyi yazarmısınız gittigidiyor.com tercihimdir...
sataer
Üye
ttec jelatinlerden alabilirsin electro worldde var 15 tlydi sanırım
çok pahalı imiş bn eminönü doğubank ın yakınından alıodum. içinde 3 tane var hem parlak hemde güzel 7 tl idi
cyber
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gerçek vlear coatlar amerikadan özel ithal edilirler ve uzy mekiğinin maddesinden kullanılır çok sağlam ve dayanıklıdır galiba NASA mıydı neydi onunla beraber mi çıkıyomuş bi yerde okumuştum da
gerçek vlear coatlar amerikadan özel ithal edilirler ve uzy mekiğinin maddesinden kullanılır çok sağlam ve dayanıklıdır galiba NASA mıydı neydi onunla beraber mi çıkıyomuş bi yerde okumuştum da
ne yaptın kardeş ben bu teknolojiyi biliyorumda telefon alırım 2. el o paraya alt tarafı çizilmesin die jelatin alcam bana şöle markası önemli değil mat olmasın parlak olsun yeter
cyber
Üye
3 ayda bi 7 tl lik alcağına bundan al ömürlük gitsin