Kişisel sekme rekorum :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
daha bir iki sene daha kullanırsın rahat sadece nete giriyorsan tabiki
Aslında sağlam bir oyun serim var o da 2 sene önce bende her oyunu açan bi Toshiba notebook vardı bu aceri kullanmıyoduk sonra o iş yerinden emanetti babam çıktı ordan bizde acere döndük oyunlar kaldı yani aslında oyun oynuyorum ama imkanım olmadıgı için oynayamıyorum oyunlarda NFS: tüm serisi var undergorund 2 den başlıyo tüm seri var dediğim sonra 4x4 Hummer var Counter strike var aslında counter strike gta san andreas var gta san andreas açılıyodu counterda açılıyodu formata yolladık ekran kartının driverini düşürmüşler windows 7 yapmışlar bide güncellenmiyo o yüzden bir de oyunları açmıyo güncel olmadıgı için aslında bana yetiyo bu ama film de açmıyo tam ekranda kasma yapıyo 12 fps de film izliyorum :D

AHMED...

AHMED...

Üye
yaşlanmış abi o zaman :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
yaşlanmış abi o zaman :)
abi 10 yıl oldu dedim miladı falan doldu gariptir ki youtube da hd videoları kasmadan açıyo tam ekran ama windows media player dakileri açmıyo ama yenisi geliyo yakında ama o da freedos hiç bilgim yok freedos hakkında :D

Superfan

Superfan

Üye
hepside boş mu?

pelın_

benim pc kaldırmaz sanırım:)

Superfan

Superfan

Üye
Acer E430 da chrome ı açmak için 2 dk beklemek gerekiyor.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Beyler benim pc 10 yıllık dedim size bakın özelliklerine Acer TravelMate 2420 :D

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
YAPTIM OLDU :D :d: 10 dakika boyunca (abartısız saate baktım) durmadan bastım caps alıcam ama mozilla olduğu için kaç tane olduğu görülmüyor yanlarda oklar çıkıyor :( :ehe :d: :ehe :d:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
YAPTIM OLDU :D :d: 10 dakika boyunca (abartısız saate baktım) durmadan bastım caps alıcam ama mozilla olduğu için kaç tane olduğu görülmüyor yanlarda oklar çıkıyor :( :ehe :d: :ehe :d:
eyeğimi gaydırmeya çaleşiyo gevurun tohumlariii

• Beğen
Tepkiler: AndroidciMünir
kezban yenge

kezban yenge

Üye
Şaka mı ya :D

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Tebrikler :)

Superfan

Superfan

Üye
Yarışmayı durdurun.Rekoru ben kırdım.Chrome patladı o yüzden SS alamadım :(

MeLih_061

MeLih_061

Üye
100 ' e kadar geldim , sonra sekme açtı mı açmadı mı anlayamadım :D Yani en az 100 Tane Maxicep.Com Forum Sekmesi !

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Melih uğraşmış beyler :D Hemde bizim gibi boş sekmede açmamış herif :/ :d: :ehe :naughty: :ağlarım: bak

15097

15097

Üye
hahah bu mu senin rekorun? :D sesli güldüm :D :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt