HTC One X vs. Galaxy SIII

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X vs. Galaxy SIII
Beyler bayanlar bu video'yu One x ile çivi bile çakarsınız diyen arkadaşlar için buraya koyuyorum keyifle veya içiniz cız ederek izleyebilirsiniz.
[video=youtube;vpgbMgsgGPk]http://www.youtube.com/watch?v=vpgbMgsgGPk[/video]

• Beğen
Tepkiler: AndroidciMünir

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
video için teşekkürler :)

guro123456

Üye
Artik bu karsilastirma haberleri baya bi baydı Tami saglamliga gelince bende onex var kilif kullanmiyom bi cizik yok arkadasta s3 var kocaman deri kilif bulmus kullaniyor gecendede telefonu kiliftan cikarirken dusurmus telefonun kasasi fena cizilmis:)
Al sana kiyaslama derim olacagi cards farketmiyor

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bide sIII ün kasası polycarbon mu polfiber mi ne o malzemeden :D

hotlock

hotlock

Üye
s3 ün kasası isterse demirden olsun samsung a para bağlamam ben :D aldktan 2 gün sonra acil bir durum olsa satsan yarı fiatına bile veremezsn şu anda s2 ler herşeyi açıkılıyor piyasası yerlerde

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hotlock nokianın telefonları da aynı durumda :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
s3 ün kasası isterse demirden olsun samsung a para bağlamam ben :D aldktan 2 gün sonra acil bir durum olsa satsan yarı fiatına bile veremezsn şu anda s2 ler herşeyi açıkılıyor piyasası yerlerde
Nerede yerlerde hala beleş mesir macunu gibi kapış kapış satılıyor fiyatlarıda 1000 tl civarlarında hala :D ama bi 10 yıl sonra s2 almayı düşünüyorum bende:D

hotlock

hotlock

Üye
hotlock nokianın telefonları da aynı durumda :)

nokia kullananmı kaldı artık git gide düşüyor ama nokia para eder en azından ;)

- - - Eklendi - - -

Nerede yerlerde hala beleş mesir macunu gibi kapış kapış satılıyor fiyatlarıda 1000 tl civarlarında hala :D ama bi 10 yıl sonra s2 almayı düşünüyorum bende:D

abi sana 750 ye spot sıfırını veriolar desem küfretmezsn dimi :D

klongs

klongs

Üye
htcye sonye bakarsan da düşüyor sadece samsung mu

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
haklısın :)

hotlock

hotlock

Üye

düşmeyen hiç bircihaz yok ama samsung yerlerde. 6 ay önce 650 ye aldğm cihazı dün itibaryle 600 e sattım çokmu zarar ettim ?

- - - Eklendi - - -

düşmeyen hiç bircihaz yok ama samsung yerlerde. 6 ay önce 650 ye aldğm cihazı dün itibaryle 600 e sattım çokmu zarar ettim ?

- - - Eklendi - - -

Al sana küfür :D [video=youtube;U8kj-RiEJR8]http://www.youtube.com/watch?v=U8kj-RiEJR8[/video]

:D :nono:

ali6161

Üye
:D Bunların bu telefonları falan yere attıktan sonraki zengin havaları kahrediyor beni . Bende bi GIO ya bide N8 E yapıp koyacam :D:D:D:D ...

Matador03

Matador03

Üye
videoya öldüm :kop2: Aynen ya iki hafta önce 1600' e aldığım cihaz şimdi 1100 :( en iyisi iphone arkadaş 1500'a aldım 3 ay sonra 1300'e sattım :hmmm

hotlock

hotlock

Üye
spota bakarsan one x i de 1250 ye satıyorlar

htc nin spotu olmaz önce bi spot ne onu öğren. 1250 lira dedğin cihazn faturlaısı 1350 . + pasport kaydı için 100 lira vergisi var yurtdışı olanların. ama samasung a 5 liraya çakma atıolar.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
htc nin spotu olmaz önce bi spot ne onu öğren. 1250 lira dedğin cihazn faturlaısı 1350 . + pasport kaydı için 100 lira vergisi var yurtdışı olanların. ama samasung a 5 liraya çakma atıolar.
Kardeş videoya kızmadın dimi :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Lolaman!!!!!!!!!!!

hellthelast1

Üye
Hayatımda böyle saçma bi kıyaslama görmedim ben :D yaw abi sanki adamlar telefonu aldıktan sonra sokağa gidip böyle yere atıcaklar onu koruması var kılıfı var cartı curtu var.. ki okadar parayı verdikten sonra emin olun kim olsa gözü gibi bakar o cihaza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt