M. tAHA
Üye
hayııııııııııııııııııııııııııııııııııır olamazBen Metin'den şüpheleniyorum![]()
![]()
![]()

hayııııııııııııııııııııııııııııııııııır olamazBen Metin'den şüpheleniyorum![]()
![]()
![]()

Ben Metin'den şüpheleniyorum![]()
![]()
![]()

of yaaa neden deşifre ediyorsun![]()
bittin artık
Burdayım dostum nerde olucam
dostum nerdesın yaa![]()
Bi telefon uzağındayım unutma illa ki foruma girmeme gerek yok 
Burdayım dostum nerde olucamBi telefon uzağındayım unutma illa ki foruma girmeme gerek yok
![]()

duygulandım
Niye üzüldün dostum ???

Tamam tamam öyle olsun ne telefonu zaten maxi varken
biliyorum çaktırma türkcellı kardeşime verdim çalışıyor diye o yüzden mesaj atmıyorum![]()

Ooo Taha sen uyuyosun ben hakanın ailesiyle tanıştım yakında onlara kalmaya gitcem
duygulandım
- - - Eklendi - - -
siz arıyonuz mu birbirinizi ya

deme yav
Tamam tamam öyle olsun ne telefonu zaten maxi varken
- - - Eklendi - - -
Ooo Taha sen uyuyosun ben hakanın ailesiyle tanıştım yakında onlara kalmaya gitcem![]()

Yaaa öyle işte
deme yav![]()
Kan çekiyor biliyor musun hataylı olunca 
hem şehri farklı olur
Yaaa öyle işteKan çekiyor biliyor musun hataylı olunca
![]()

Konya'yı da severim de bi gitmek nasip olmadı bi türlü oranın etli ekmeğini yemek falan üni. orda istiyordum da olmadıhem şehri farklı olur![]()

etliekmek tabi ya
Konya'yı da severim de bi gitmek nasip olmadı bi türlü oranın etli ekmeğini yemek falan üni. orda istiyordum da olmadı![]()
sen gelirsen ben sana yediririm gel yeterki 
Bak lafta kalmasın gelirim falan
etliekmek tabi yasen gelirsen ben sana yediririm gel yeterki
![]()

aykut831 in sitesinden' Alıntı:Evet ben herşeyi biliyorum. Fakat ziyaretçi olarak giriyorum yine ne olur ne olmaz diye. Ama öyle bir eklenti yaptımki linkleri görebiliyorum. Bu eklenti sadece bende hiçbir yerde bulunmaz. Ama belki S^3 uygulaması yaparım bilmiyorum.

aykut831 in sitesinden' Alıntı:[h=3]Kayıp kardeşim’i buldum diye konu açmışlar.[/h]
Kayıp kardeşim “Kızıltilki” değil. Belkide o ama bilmiyorum cevap vermedi. Bu arada sahteymişim gibi şeylerde çıkmış. Denilen gibi ben bir “Efsaneyim”. Sahte olsam ne yazar umrumda olmadıktan sonra. Neyse “sdeoo” adında bi kullanıcı varmış. Çocuk benim gibi biri. Sahte şeyler yapmaya bayılıyor. Neyse sahte şeyler yapmakta zor. Bunun için .apk uzantılı bir uygulama bulabilirmiyim ?

gel ayıpsın ya
Bak lafta kalmasın gelirim falan![]()

Bak gelirim çok yerim doyuramazsın hala emin misin
gel ayıpsın ya
- - - Eklendi - - -
![]()