Nokia 5130 İcin Anna System (7.97)

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5130 İcin Anna System (7.97)
5130 İçin Anna.Buyrun Bi Kaç Resim.Orange İçindedir.Fakat Orangeyi Daha Türkcelestirmedim.

Şimdi Arkadaşlar Bu Hack'i Yapabilmemiz İçin 2 Program Şart.
Yazılım İçin Phoenix,OrangeScreen İçin İse Oxycube.

Şimdi Bunlar Kurulu İse.İlk Fw'den Baslayalım.Arşivin İçinde "5130 Anna" Yazar.Onun İçindekileri C>Program Files>Nokia>Phoenix>Products'Un İçine Atıyoruz.Products'n İçinde Şu Klasör KalIyor "RM-495"

Sonra Telefonu USB'ye Baglıyoruz.Phoenix'te Gösteriyoruz.Sonra "Scan Product"Yapıyoruz.Sonra Yazılımı Yukarda "Firmware Update" Kısmı Var.Ordan Refrubish'e Basıp Hack'i Atıyoruz.

Sonra Yazılım Yüklendi ise Orange İçin "wbxml" dosyasını C>HiddenFolders>IsaSettings Klasörüne Atıcaz.Fakat Orda Aynısı Ve Bi Dosya Var O 2'sini Silip,Bizim Dosyayı Atıyoruz.

Buda Bitti İse Operatör Logosu Kaldı.Sizin Operatör Hangisi İse O Logoyu Secip Hafıza Kartına Atın.Sonra Teli Yeniden Baslatın.Ekran Kısmından Orangeyi,Sonra File Explorer İle Jpg yerine "oplc" uzantılı yapıyoruz.sonra Müzik Çalar>İndirilenler>Adrese Git'e Şunu Yazıyoruz "file:///d:/vodafone.oplc Sonra Bi Titreme Oluyor.Tamam İşimiz Bitti.Hatam Varsa Lütfen Cekinmeden Söyleyin.

Bizden Acemi Olarak Bu Kadar Cıkıyor.Bi Sorun yada Aksilik Cıkarsa Sorabilir yada PM atabilirsiniz.
Yükleme Size Baglı Mesuliyet Kabul Etmiyorum. :)

Buyrun Link:

• Beğen
Tepkiler: haydarmert ve bülent_06

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
helal olsun s40 için valla mütiş başarı :D

Archonn

Archonn

Üye
Eline emeğine sağlık iyi iş yapmışsın :)

emptyokan

Üye
Hani nerden inecek bu?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yok sorun değil :)

kerimkursat

kerimkursat

Üye
bunun c3 versıyonunu yapmak lazım

sane31

Üye
Beyler bunun x2 versiyonu varmı?

sane31

Üye
Yapabilirmisiniz ? Veya bu program x2 ye uyar mi?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
android hali derken :D

sane31

Üye
Ne zaman yapabilirsin peki

fLuke!

fLuke!

Üye
FW'lerin devamını dileriz.
Benim bi arkadaşta s40 var.Ona yüklerik bi ara.:eller: