|| Symbian'dan Android'e Terfi Edenler burada buluşalım Konu kirliligi olmasın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
|| Symbian'dan Android'e Terfi Edenler burada buluşalım Konu kirliligi olmasın!

Evet arkadaşlar foruma şöyle bir baktığım da Android'e geçen yeni konu açıyor. Bu durum konu kirliligine neden olmaktadir.

Yillarca symbian kullanan ve çeşitli sebeplerle Android'e geçiş yapan arkadaşlar burda toplanalım.

Herkes yillarca kullandigi symbian'dan vazgecip android'e geçiş hikayesini anlatabilir mi? Görelim bakalim symbian'dan uzaklasma hikayemiz birbirine ne kadar benzeyecek?

sataer

Üye
Nokia dan android yerine symbiandan android desek daha mantıklı ben de yıllardır symbian kullandım ve yakında meego ya geçiyorum

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bende Symbian'dan android'e geçtim her iki işletim sistem hakkında sorunuz olursa bilgim yettiğince cevaplayabilirim.Arkadaşın dediği gibi Nokia yerine Symbian dersek daha doğru olur başlık.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nokia Android kullanmadığı için sorun olmaz bence :D Konu bence üst konu olsun.. Kalabalık olmasın artık... Hatta şöyle de olabilir '' Android'e Geçenler '' diye de olsa daha kapsamlı olur :)

• Beğen
Tepkiler: sphone ve avcitalip
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Nokia Android kullanmadığı için sorun olmaz bence :D Konu bence üst konu olsun.. Kalabalık olmasın artık... Hatta şöyle de olabilir '' Android'e Geçenler '' diye de olsa daha kapsamlı olur :)

Ama Wp MeeGo falanda kullanıyor konu içerisinde Symbian var sadece.

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konu tam yerinde olmuş ;)

Bende Symbian S60v5'ten Android'e geçmek zorunda kaldım. Almak istediğim telefonda Android yüklü ben ne yapayım :D Yani telefonun donanımı tam istediğim gibiydi, Android yüklü geliyordu.

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi

aynen öyle :)
Nokia=symbian

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Eee nasıl gidiyor Android telefonlarla hayat :ehe

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Ben de symbianı(nokia n8'imi) bırakıp bugün itibariyle androide(samsung galaxy s3'e) geçtim.Symbianın hantallığından sıkılmıştım bu telefon uçak gibi geldi :)

khytr89

khytr89

Üye
5800 ı anneme verdim :d: tek adam akıllı çalışır yanı yes'i - no'su.. şu an w ile hayat gayet güzel.. ama şunu itiraf edeyim 5800 ın çift hoparlörü kendini arada özletiyor (daha demin kendi konusunda nokiayı çökertmiş biri yazıyor bunu :ehe )

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
5800 ı anneme verdim :d: tek adam akıllı çalışır yanı yes'i - no'su.. şu an w ile hayat gayet güzel.. ama şunu itiraf edeyim 5800 ın çift hoparlörü kendini arada özletiyor (daha demin kendi konusunda nokiayı çökertmiş biri yazıyor bunu :ehe )

arada bir nostalji yapıp Nokia ya donulebilir tabi ne de olsa eski emektar...

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben de symbianı(nokia n8'imi) bırakıp bugün itibariyle androide(samsung galaxy s3'e) geçtim.Symbianın hantallığından sıkılmıştım bu telefon uçak gibi geldi :)

Yeni ucağın hayirli olsun :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çok iyi bi konu olmuş :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
beyler ızıcık daha sabridin bende geliyom aranıza ama şimdilik dişimi sıka sıka symbian'dayım :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Azcık insaf mübarekler benim telefonda işletim sistemi bile yok :D

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
ben de n8 le one x i bir arada kullanıyorum

StunnerDead

StunnerDead

Üye
N95 8gb'm sybıan tablet pc m android ben ne yapmalıym ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...