son konum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
son konum
beyler 2 telefon arasinda kaldim galaxy note ve galaxy s3 ... galaxy note s pen cok hosuma gidiyor ve ekran daha buyuk tabi kendide) simdi size bi kac sorum olacak galaxy note alirsam toucwizi s3 teki gibi yapa bilirmiyim???? ha birde s3 de dokununca damla sesi veriyo bu cok hos note de olurmu boyle?? kisacasi s-pen icin note alinirmi?

- - - Eklendi - - -

ha bide s3 4 cekirdek note 2 .. bu arada buyuk fark yaratirmi oyunlarda falan?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Galaxy SIII teknik özellikler bakımından çok üstün bir telefon ama Galaxy Note'daki rahatlık ve kullanım zevkini o boyutlarda başka bir telefon çıkana kadar hiç bir telefon sağlayamayacak.Kalem'i de cabası.Eğer çizim v.s yapmıyorsan Galaxy Note'deki kalem pek işe yaramaz.Galaxy SIII almalısın :good:

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
oyunlarda falan cok fark varmi peki??? camera ses falan? s3 pek hosuma gitmedi goruntu olarak ha bide ekran pentile

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
oyunlarda falan cok fark varmi peki??? camera ses falan? s3 pek hosuma gitmedi goruntu olarak ha bide ekran pentile

İşlemci dışında yanlış hatırlamıyorsam fazla fark yok.Şimdilik Galaxy Note'nin işlemcisi yeter de artar bile ama 1 sene sonra ne durumda olur bilemeyeceğim.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
s3 alirim ama atka kapak hosuma gitmedi ( s3 teki s-voice noteye gelirmi acaba ics 4.0.4 la.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
s3 teki videolara baktimda s-memo ondada varmis simdi su s3 kutusunda s-pen falan oluyomu????????

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ekran konusunda bence çok fark yok .. S III ün de ekranı büyük sayılır.. S III donanımsal olarak Note den üstün bir cihaz..4 çekirdek olması gayet iyi s III ün ama ne kadar gerekli o tartışılır.. Ben olsam tereddütsüz S III alırdım . Kolay gelsin :)

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tekkurler :oke: aklim karisti yaaa ah su s-pen in yuzunden hepsi :hmmm acaba ne yapsam :hmmm

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hmm aklim baya karisdi :hmmm galaxy s3 gorilla glass2 olmasina ragmen ekran cok kotu kirilmis testlerde.. bi turlu galaxy note drop test bulamadim. galaxy notenun ekrani nasil ? s3 gibi cobukmu kirilir yoxsa s2 gibi dayaniklimi? bu arada s3 un note a gore onemli ustunlukleri neler?

klongs

klongs

Üye
note 2 yi beklemeni oneririm

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bekleyemem. yarin aliyorum ama hangisini :hmmm :bilmm

codblackops2

codblackops2

Üye
Telefonu düşürmekten korkuyorsan lumia 900 almalısın :oke: s pen çizim için gerekli oluyor ki ekranları kapasitif ve gayet hassas :) normal kullanımda kaleme gerek bile kalmıyor.kaleme bu kadar takma .ben olsam düşünmeden s3 alırdım :)

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
s3 pentile olmasi cok fark yaratirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt