Aleyküm selam abi
SHS Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar geceniz hayrolsun Genişletmek için tıkla ... aleykumselam seninde - - - Eklendi - - - m542tf' Alıntı: Selamün aleyküm ahali Genişletmek için tıkla ... aleykumselam abi
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar geceniz hayrolsun Genişletmek için tıkla ... aleykumselam seninde - - - Eklendi - - - m542tf' Alıntı: Selamün aleyküm ahali Genişletmek için tıkla ... aleykumselam abi
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: nasılsın gökçen Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi bir türlü denk gelemiyoruz nasılsın? - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Çok fazla ya Genişletmek için tıkla ... uyanık kimse kalırsa tabi.
m542tf' Alıntı: nasılsın gökçen Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi bir türlü denk gelemiyoruz nasılsın? - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Çok fazla ya Genişletmek için tıkla ... uyanık kimse kalırsa tabi.
OttomaN TigeR Üye Hasan' Alıntı: selamun aleykum ..iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hasan hoşgeldin nasılsın?
Hasan' Alıntı: selamun aleykum ..iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hasan hoşgeldin nasılsın?
SHS Üye Hasan' Alıntı: selamun aleykum ..iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Herkese tatlı rüyalar Genişletmek için tıkla ... sanada
Hasan' Alıntı: selamun aleykum ..iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Herkese tatlı rüyalar Genişletmek için tıkla ... sanada
VKUCUKSAHİN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim. Nabün? Genişletmek için tıkla ... Whatsapp'da arkadaşla konuşuyordum Sen nabıyon abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim. Nabün? Genişletmek için tıkla ... Whatsapp'da arkadaşla konuşuyordum Sen nabıyon abi
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Whatsapp'da arkadaşla konuşuyordum Sen nabıyon abi Genişletmek için tıkla ... iyiyim bir yaramazlık yok şükür herşey aynı. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: birazdan geliyorum Genişletmek için tıkla ...
tinasoft' Alıntı: Whatsapp'da arkadaşla konuşuyordum Sen nabıyon abi Genişletmek için tıkla ... iyiyim bir yaramazlık yok şükür herşey aynı. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: birazdan geliyorum Genişletmek için tıkla ...