YkPkY Belle E6_RM-609_FW-111.130.625_Son Nokta (GÜNCELLEME-07.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

mehmed5757

Üye

sen saol.anlamıyacak bi yapım değil çok basit aslındada zor gibi görünüyor fakat bir kere yapınca ne demek istediğimi anlarsın
abi anlatimini aynen uyguluyorum anlatiminda cıkan dosyayi çift tıkla diyorsun dediginin aynisini yapiyorum bende dosya çikmiyor işin kötüsü o :D

KLAVYE_KRALI

Üye
abi nası iniyo ya bu linke tıklıyon başka site açılıyo ne yapmalıyım anlatırmısınız?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
abi anlatimini aynen uyguluyorum anlatiminda cıkan dosyayi çift tıkla diyorsun dediginin aynisini yapiyorum bende dosya çikmiyor işin kötüsü o :D

firmwar ubdate penceresinden options deyip,görmeeyen dosyaya çift tıklayıp çıkan pencereden dosyalunu seçip dosyaaya tıklayacaksın.
ama hangi dosyayı bulmaya çalışıyorsun bu arada onuda anlamadım.önceki konuşmalarımızda öyle bi ifade bulamadım

scorpioali

Üye
Teşekkürler dostum e6'cı kardeşim... Paylaşımlarının devamını bekliyoruz.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim

mehmed5757

Üye

firmwar ubdate penceresinden options deyip,görmeeyen dosyaya çift tıklayıp çıkan pencereden dosyalunu seçip dosyaaya tıklayacaksın.
ama hangi dosyayı bulmaya çalışıyorsun bu arada onuda anlamadım.önceki konuşmalarımızda öyle bi ifade bulamadım

abi ben şimdi iş yerindeyim program evdeki pc de yüklü sana nerden hata verdigini daha iyi detayli anlamamiyorum şimdi bana yoladigin mesaj silindi abi bu arada bulamiyorum o konulari rica etsem yenden yolarmisin

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Abi artık güncelleme zamanı gelmedimi sıkıldım ben şahsen :D aynı yazılımdan

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Abi artık güncelleme zamanı gelmedimi sıkıldım ben şahsen :D aynı yazılımdan
yeni sürümü bekliyorum.yapılabilecek herşey mevcut bu yazılımda.daha ötesine bişey kalmadı.bu ayın sonunu bekle :)

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Bilmiyorumda abi ben umutlu değilim :) güncelleme çıkar ve altına not E6 cılar siz geçin kenara sizin verdiğiniz para para değil sattığımız cihaz aslında nokia değil size güncelleme yok falan :)

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorumda abi ben umutlu değilim :) güncelleme çıkar ve altına not E6 cılar siz geçin kenara sizin verdiğiniz para para değil sattığımız cihaz aslında nokia değil size güncelleme yok falan :)
:)

ylnzkrt17

ylnzkrt17

Üye
hocam ben bunun nasıl telefona yükleneceğini neyin nereye yükleneceğini bilmiyorum nasıl yapılacağını fılan yardım edermisiniz

BornToBeBest

BornToBeBest

Üye
Kaya abi hatırladınmı bilmem 11. sayfada yorumlarım vardır. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum bu yazılımını ve çokta memnunum. Ama artık sıkıldım ve orjinal haline döndürmek istiyorum. Sadece telefonu fabrika ayarlarına döndürmek yeterlimi başka bişey yapmam gerekiyormu?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Kaya abi hatırladınmı bilmem 11. sayfada yorumlarım vardır. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum bu yazılımını ve çokta memnunum. Ama artık sıkıldım ve orjinal haline döndürmek istiyorum. Sadece telefonu fabrika ayarlarına döndürmek yeterlimi başka bişey yapmam gerekiyormu?
merhaba abim.sıkılmışsın, demekki konularımı takip etmemişsin :)
orjinal yazılımı flash atman gerekir .
bence sen burayı bi gez çok sıkıldıysan
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...sel_final-guncelleme-29-08-2012-a-675765.html

Üst Alt