Nokia Android telefon mu çıkaracak!...

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Android telefon mu çıkaracak!...
bugün maxicep te ve bir kaç sitede karşılaştığım bi haberi paylaşmak istedim, telefonun üst segment kullanıcılarına hitap edeceği söyleniyor, bu da yeni telefonun Smng S2 ve Htc sensation gibi cihazlardan aşağı olmayacağı anlamına geliyor.. Haber ile ilgili Linkler;

rstsn

rstsn

Üye
anca öyle kurtarırlar :ehe

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
AYNA

AYNA

Üye
şaka gibi yaa olaya bak:allalla:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çıkarsın...bütün işletim sistemlerinden birer adet çıkarsın hangisi tutarsa ondan devam eder:)

OğuzcanAbi

Üye
bak bu güzel bi haber

ama sgs2 <3

nexpow

nexpow

Üye
sanmam nokia symbian tutulmuyo diye işletim sistemi arayışına girdi nokia ceosuna sordular neden android ile anlaşmadınız diye nokia ceosu da android akıllı telefon piyasasında güclü dahada güclenmesini istemiyorum dedi geriye windows kaldı

OğuzcanAbi

Üye
sanmam nokia symbian tutulmuyo diye işletim sistemi arayışına girdi nokia ceosuna sordular neden android ile anlaşmadınız diye nokia ceosu da android akıllı telefon piyasasında güclü dahada güclenmesini istemiyorum dedi geriye windows kaldı

üstüne kurulabilir :hmmm

OğuzcanAbi

Üye

bence nokia android e yönelmesse çöküşe devam edicek :pro:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
nokia artık limo os(linux mobile os) tamamiyle geçmesi lazım.maemo işletim sistemi ile linux için ilk adımı attı,androidde çıkarırsa piyasada nokiadan güçlüsü olmaz.bence nokia android çıkarırsa tek rakibi htc olabilir...

OğuzcanAbi

Üye
nokia artık limo os(linux mobile os) tamamiyle geçmesi lazım.maemo işletim sistemi ile linux için ilk adımı attı,androidde çıkarırsa piyasada nokiadan güçlüsü olmaz.bence nokia android çıkarırsa tek rakibi htc olabilir...

android akıllı telefon piyasasında güclü dahada güclenmesini istemiyorum demiş nokia ceosu
:sahan:

mangdaşire

mangdaşire

Üye

android akıllı telefon piyasasında güclü dahada güclenmesini istemiyorum demiş nokia ceosu
:sahan:
zaten çıkaracaklarnı sanmıyorum.eger çıkarırlarsa kesin kurtulur,çıkarmazda maemo işletim sistemine devam ederlerse bi ihtimal kurtulabilirler.

OğuzcanAbi

Üye
zaten çıkaracaklarnı sanmıyorum.eger çıkarırlarsa kesin kurtulur,çıkarmazda maemo işletim sistemine devam ederlerse bi ihtimal kurtulabilirler.

evet maemo da süper
n900 geçen sene çok istemiştim ama olmamıştı :oke:

vlkn216

Üye
Nokia'nın dokunmatiği çok kötü ya işletim sistemiyle birlikte bunuda geliştirirler heralde :allalla:

elmas14

elmas14

Üye
Nokia android işletim sistemine geçiş yapsa bile diğer özelliklerden mahrum olan birçok cihazı piyasaya sürecektir..

örnek olarak vermek gerekirse Kapasitif bir ekrana bile sahip olamayan bir model çıkaracağından hiç şüphem yok :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Çıkarsın bakalım :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Takipçi Satın Al

Üst Alt