n8 ime yeni batarya aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
n8 ime yeni batarya aldım
arkadaşlar aşağı yukarı 2 hafta öce bir toptancı denk geldi 7 :tl: ye bir batarya aldım ve şimdi taktım şarja bağlayıp deniyecem üzerinde bandurolüde var bakalım kaç gün gidecek bu konuda gelişmeleri aktaracam

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
kaÇ mah?

u_cosar

u_cosar

Üye
abi ben c6-01 imi orjinal bataryası ile değil sahte batarya ile kullanıyorum bende de bandrol vardı yani bandrollü ürün aslında orjinal ürün demek değildir...Geçen gün orjinal bataryasını taktım bir kullandım 2,5 gün şarjı dayandı :d:

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
1200 mah sabah çıkattım şarjdan 750 mah 57% dolmuş görünüyor şarjı kesmiş bakalım ne kadar gidecek 2. Ve 3. Dolumlarda ne kadar dolacak bir artış olup olmadığını paylaşacam tekrardan

- - - Eklendi - - -

abi ben c6-01 imi orjinal bataryası ile değil sahte batarya ile kullanıyorum bende de bandrol vardı yani bandrollü ürün aslında orjinal ürün demek değildir...Geçen gün orjinal bataryasını taktım bir kullandım 2,5 gün şarjı dayandı :d:

orjinal bataryası sağlam aslında bir problem yok bozulmasın sonuçta orjinal :D

- - - Eklendi - - -

bandrolü artık telefoncularda yapıştırıyor

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
o zaman telefonun garantisi gitmiştir :(

kraldost

kraldost

Üye
sen öyle zannet batarya ile cihaz arasında bir cisim var partegül diyelim yanlışsam düzeltin kullanıcı müdahele sonucunda servis anlasın diye

üzgünüm ama onu garantiye götürdüğünda bir istisna olmaması durumunda telefon garanti dışı gözükecektir

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
batayanın kapasitesi şarj ettikce artıyor arkadaşlar burada dikkat edilmesi gerekilen şey şarjı bitirip doldurmak her dolumda kapasite artıyor

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
sen öyle zannet batarya ile cihaz arasında bir cisim var partegül diyelim yanlışsam düzeltin kullanıcı müdahele sonucunda servis anlasın diye

üzgünüm ama onu garantiye götürdüğünda bir istisna olmaması durumunda telefon garanti dışı gözükecektir
bende öyle biliyorum o yüzden söyledim ama

meg1ddo

meg1ddo

Üye
orijinal batarya nokia club dışında hiçbir yerde satılmaz bence, en son c7 nin bataryasını sormuştum 55 tl demişti, 7 tl ye orijinal bataryanın bandrolunu satın alabilirsin anca...

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
orijinal batarya nokia club dışında hiçbir yerde satılmaz bence, en son c7 nin bataryasını sormuştum 55 tl demişti, 7 tl ye orijinal bataryanın bandrolunu satın alabilirsin anca...

ben orjinal batarya aldım demedimki :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
adam sadece bandröl var demiş görüntü olsun diye hepsine koyuyorlar zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt