Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8 ime yeni batarya aldım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam
Üye
Konu Sahibi
n8 ime yeni batarya aldım
arkadaşlar aşağı yukarı 2 hafta öce bir toptancı denk geldi 7 ye bir batarya aldım ve şimdi taktım şarja bağlayıp deniyecem üzerinde bandurolüde var bakalım kaç gün gidecek bu konuda gelişmeleri aktaracam
Cezzbedici3
Üye
kaÇ mah?
u_cosar
Üye
abi ben c6-01 imi orjinal bataryası ile değil sahte batarya ile kullanıyorum bende de bandrol vardı yani bandrollü ürün aslında orjinal ürün demek değildir...Geçen gün orjinal bataryasını taktım bir kullandım 2,5 gün şarjı dayandı
cardanadam
Üye
Konu Sahibi
1200 mah sabah çıkattım şarjdan 750 mah 57% dolmuş görünüyor şarjı kesmiş bakalım ne kadar gidecek 2. Ve 3. Dolumlarda ne kadar dolacak bir artış olup olmadığını paylaşacam tekrardan
abi ben c6-01 imi orjinal bataryası ile değil sahte batarya ile kullanıyorum bende de bandrol vardı yani bandrollü ürün aslında orjinal ürün demek değildir...Geçen gün orjinal bataryasını taktım bir kullandım 2,5 gün şarjı dayandı
orijinal batarya nokia club dışında hiçbir yerde satılmaz bence, en son c7 nin bataryasını sormuştum 55 tl demişti, 7 tl ye orijinal bataryanın bandrolunu satın alabilirsin anca...
orijinal batarya nokia club dışında hiçbir yerde satılmaz bence, en son c7 nin bataryasını sormuştum 55 tl demişti, 7 tl ye orijinal bataryanın bandrolunu satın alabilirsin anca...