e71 erişim noktası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihan___

Üye
    Konu Sahibi
e71 erişim noktası
arkadaslar bende e71 var onceden erişim noktası secerken wlan ara yazardı ustte, format attım sonra erısım noktası cıkarken wlan ara cıkmıyor dırek turkcell ınternet vodaf...... Gıbı ersm noktaları cıkıyo naparsam duzeltebılırım bunu yardmcı olursanz cok tsk ederm

Havvali

Havvali

Üye
web/ayarlar/genel/erişim noktası/herzaman sor yap n95 de böyle yapılıyor seninkide buna benzerdir

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

cihan___

Üye
    Konu Sahibi
saol eve gidince deneyeceğim şarjım bitti olursa cevap atarım ;)

- - - Eklendi - - -

yok olmadı zaten oyleymıs baska cozum yolu yok mu ?

Havvali

Havvali

Üye
girdiğin tarayıcıyda bağlı örneğin opera için ayarlar/gelişmiş/bağlantı/ her zaman sor yada wlan arama. Ucweb için menu/settings(ayarlar)/access point(bağlantı noktası)/always ask(her zaman sor) yada search for other wlans ( wlan) ara yapblirsin

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

cihan___

Üye
    Konu Sahibi
ben sorunu tam olarak anlatamadım galiba k.bakma.erişim noktasını zaten soruyor fakat en yukarda wlan agı ara yazmıo erşm noktalarında :S

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben sorunu tam olarak anlatamadım galiba k.bakma.erişim noktasını zaten soruyor fakat en yukarda wlan agı ara yazmıo erşm noktalarında :S

sanki telefonda WLAN yokmuş gibi yani :hmmm

üzücü bir durum

bayon

Üye
en son yazılımı tekrar yüklemeyi dene birde

- - - Eklendi - - -

ama ondan önce şunu da dene ye bilirsin olmazsa ilk söylediğimi dene

www.maxicep.com/symbian-s60v3-diger-internet-uygulamalari/wlan-wizard-45510.html

cihan___

Üye
    Konu Sahibi

sanki telefonda WLAN yokmuş gibi yani :hmmm

üzücü bir durum
aynen öyle ama bağlantıdan wlan agı ara deyip girebiliyorum sadece opera kullanırken erişim noktasında wlan agı ara diyemiorum otomatikmen tanırsa cıkıo bazen

- - - Eklendi - - -

en son yazılımı tekrar yüklemeyi dene birde

- - - Eklendi - - -

ama ondan önce şunu da dene ye bilirsin olmazsa ilk söylediğimi dene

www.maxicep.com/symbian-s60v3-diger-internet-uygulamalari/wlan-wizard-45510.html
forumda biraz araştırma yapıp telefonu günlelleyeceğim birde oyle deneyim tşkler

- - - Eklendi - - -

pc suitten güncelleştirmelere baktım son yazılım mevcut telefonda :S

bayon

Üye
aynen öyle ama bağlantıdan wlan agı ara deyip girebiliyorum sadece opera kullanırken erişim noktasında wlan agı ara diyemiorum otomatikmen tanırsa cıkıo bazen

- - - Eklendi - - -

forumda biraz araştırma yapıp telefonu günlelleyeceğim birde oyle deneyim tşkler

- - - Eklendi - - -

pc suitten güncelleştirmelere baktım son yazılım mevcut telefonda :S

En son üretici yazılımını tekrar yükle yazmıyor mu ?

cihan___

Üye
    Konu Sahibi
gabriel k.bakma pc suiteyi yeni yuklemiştim telefon ve uygulamanın güncellemesine baktı güncelleme yok dedi sonra 5 dk sonra bi güncelleme çıktı bendeki 410 şimdiki 510 bakayım düzelcekmi

bayon

Üye
sonucu da buraya yaz da çözüm olacak mi bakalım

cihan___

Üye
    Konu Sahibi
gabriel çok teşekkür ederim oldu.herkeze yardımları için teşekkür ediyorum gabriel sana daha çok ediyorum :D

cihan___

Üye
    Konu Sahibi
ya bi sorun daha çıktı şimdi guncelleme yapmadan once telefondan telefon hafızasını karta yedekledim güncellemeyi yaptım geri yukledim yeniden başlatılacak dedi tmm dedim telefon açıldı uygulamalar yuklenemedi fln bişeyler yazdı hafıza kartındaki uygulamaları goremiyorum :S

bayon

Üye
telefonu kapatip açtığında tekrar yükleniyor diyo mu açıldığında

cihan___

Üye
    Konu Sahibi
evet napcam birsuru uygulamam oyunlarım var hıcbırının gıtmesınıde ıstemıyorum :(

- - - Eklendi - - -

gabriel acaba telefon hackli oldugundan, guncellemeden sonra hack gittiye hafızadakı yedektede hacklı prgramlar var yenısıde hacksız oldugu ıcın yedeklemedekı programlardanmı sorun kaynaklanıo anlatamadım gibi geldi ama inş. anlarsın :)

şuan telefonu hackledim ve tekrar yedeklemeyi yüklüyorum inş. olur bidahada kmsenin kafasını şişirmem :D

- - - Eklendi - - -

yok gene olmadı bu sefer hem uyggulamalarım yok hemde erişim noktası sorunu tekrar etti format attım erşm noktası duzelti şuan tek sorunum hafıza kartımdaki uygulamalarımın geri gelmemesi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...