e71 wlan erişim noktasını her seferinde tekrar tanımlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kabi

Üye
    Konu Sahibi
e71 wlan erişim noktasını her seferinde tekrar tanımlıyor
selam arkadaşlar
bir wlan erişim noktası tanımlıyorum,sorunsuz bağlanıyorum. (örn: meta)
başka bir zaman ağ ara diyorum meta ağını bulup bağlan diyorum şifreyi soruyor Allah Allah diyip şifreyi girdiğimde meta(01) olarak ikinci kez tanımlıyor.

bu şekilde meta(02),meta(03),...meta(06) şeklinde saçma sapan erişim noktalarım oldu. Fazla olanları silemiyorum da,filtreleme ile filtreliyorum ama bu olay devam ediyor

sorun nedir,nerde yanlış yapıyorum bennnn???

ccc12345

Üye
ag ara demıceksın erişim noktası ayarları dıceksın oradan aga bağlan sorunsuz sıfre ıstemedn bağlanıyor bnde ole ama snn telefonn markasını bılmedgm ıcın bunu yazdm

kabi

Üye
    Konu Sahibi
tlf num nokia e 71
bağlanacağım ağları erişim nok. olarak tanımlamıştım. bulunan ağlarda bağlanacağım ağ için bilinmiyor diyor şifre istiyor, şifreyi girdiğimde de dediğim gibi (01),(02) .. şeklinde aynı ağı çoğaltıyor

respawn05

Üye
benim e63 de de 1 kere oldu telefonu açıp kapadım düzeldi ama o 1,2,3 diye duruyo orda :D

kabi

Üye
    Konu Sahibi
of düzelmiyor,tanıttığım bir erişim noktasını bilinmiyor diye işaretliyor ve şifreyi girdiğimde dediğim gibi sıralıyor 1,,2,3 v.s. hem bu noktalar neden silinmiyor?
yani tanıttığımız bir erişim noktasını neden kaldıramıyoruz çok saçma değil mi?

kabi

Üye
    Konu Sahibi
menu / araçlar / ayarlar / baglantı / erişim noktası / buradan istenilmeyen noktalar silinebiliyor :)

haqqus

haqqus

Üye
aynen dostum wlan ara nın altında erişim noktaları cıkıo ve meta diosa ona tıklıcan eger gormuosa wlan agı ara der bence wefi prosunu kur bende cok işe yarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt