kutudan çıktıgı gibi nokıa x6 16gb hangi androidle takas edersiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mtu80

mtu80

Üye
    Konu Sahibi
kutudan çıktıgı gibi nokıa x6 16gb hangi androidle takas edersiniz
arkadaşlar elimd pırıl pırıl nokıa x6 16gb var kutudan çıktıgı gibi kasada ekranda 0 çizik var androidle takas etmek istiyorum istediğim telefon ekranı sağa sola çevirdikçe rengi değişmemesi ve ekranda çizik olmaması yeter.

xyunusx666

Üye
symbian her zaman androidden daha stabil ve sorunsuzdur ama gel sen bunu millete anlat

sphone

sphone

Üye
symbianın basitliği herkesin canını sıktığı alenen ortada

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
xperia s var pm atarsanız konuşabiliriz

mtu80

mtu80

Üye
    Konu Sahibi
telefonun üstüne para istyon mu?

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Nokia sempatizanları bana her zaman kötü işler de yapsa partilerini savunan insanları hatırlatıyor. Yahu bu telefona bakıyorsun minimum 800 liraya bulabiliyorsun piyasa da ki bu oran 900lere kadar çıkabiliyor.
Bakıyorsun

hsdpa 3.6, 7.2 bile değil. Adobe flash yok, flash lite çok yetersiz. 128mb ram 434 mhz işlemci. Bu değerler giriş seviyesindeki samsung android telefonların özelliklerinden bile kötü.
Nokia'yı savunurken biraz mantıklı olun, kameranın mp'line göre telefon alma devri kapandı

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Nokia sempatizanları bana her zaman kötü işler de yapsa partilerini savunan insanları hatırlatıyor. Yahu bu telefona bakıyorsun minimum 800 liraya bulabiliyorsun piyasa da ki bu oran 900lere kadar çıkabiliyor.
Bakıyorsun

hsdpa 3.6, 7.2 bile değil. Adobe flash yok, flash lite çok yetersiz. 128mb ram 434 mhz işlemci. Bu değerler giriş seviyesindeki samsung android telefonların özelliklerinden bile kötü.
Nokia'yı savunurken biraz mantıklı olun, kameranın mp'line göre telefon alma devri kapandı

10 numara 5 yıldız :)

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
mtu80

mtu80

Üye
    Konu Sahibi
güncel...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt