o halde sana özel olmasın her kes bilsin üstadım..
1-ekran sararma proglemi bir kaç cihazla sınırlı değil yabancı sitelere bakarsan üstadım ne kadar çok olduğunu öğrenirsirsin..
2-aşırı ısınmadan kaynaklanan kasılmalar özelikle yüksek boyutlu oyunları bir müdeet oynayıp çıktığımızda cihaz uzun bir süre kendini toparlayamıyor
3-merceğinin 12 pixsel olduğu sölendi ama ıphone 4s in çok altında kaldı buda bir gerçek foto çekiminde en çok hoşuma giden noktası gece çekimleri oldu netlik ve keskinlikte sınıfta kaldı..
4-eğer ben bir cihazı eleştiriceksem o cihazda emeği geçen hiristiyan dahi olsa hakkına gaspetmek istemem kulanır inceler fikrimi ona göre beyan ederim..
bunlar benim kulandığım cihazdaki sorunlar yabancı bir çok sitede araştırmalarımın sonucu bir çok kişi bu sorunlardan dolayı madur ha bu demek değil bu cihaz kötü hayır ama parasının tlf nuda değil..
Samsung'a göre cevaplayacağım çünkü arkadaş iki telefonu karşılaştırsın.
1-Samsung ekran için Sony' ile ortak çalışıyor. Bir XS'te ekran problemi çıkma olasılığı ne kadar ise SII'de de o kadardır. Ha böyle bir şey başına geldi teknik servis denen şey ne güne? Yeni alınan telefon servise vermek olmaz kafasından çıksınlar azıcık.
2- Siz 1.5 Ghz hızında çalışan çift çekirdekli bir alet kullanıyorsunuz, bu telefonun içinde bakır soğutma boruları olmadığına göre elbet ısınacak. Siz o oyunları açtığına şükredeceksiniz ki daha oynadıktan sonra telefon kendine gelemiyor diyeceksiniz.. Büyük oyun oynayınca ister istemez sistem aşırı ısınıyor. SII'de de var aynı olay. Bırakında bu kadarda olsun.
3-Bu konuda müşterileri memnun etmek imkansız. Gündüz çekim mükemmel olan telefonlar gece çekimi berbat oluyor. Her iki tarafında eşit olduğu bir telefonu şahsen ben görmedim. Bu konudada bir şey diyemem artık.. Kullanıcı insiyatfini kalmış bir olay bu.

Saygılar.