Xperia S mi Galaxy s2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Xperia S mi Galaxy s2 mi
Görüşleriniz nelerdir bu iki telefon hakkında ..

Xperia S : 12 Mp
Galaxy S II : 8 Mp

İkiside 1 Gb ram a sahip ve yanılmıyorsam Galaxy S II 1.2 Ghz iken Xperia S 1.5 Ghz ..Ve yine yanılmıyorsam ikisi de çift çekirdek.

Peki siz olsanız hangisini alırdınız ??

Yorularınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.. :)

klongs

klongs

Üye
ben olsam galaxy s2 alırdım xperia S te ekran yanması ölü pixel falan olabiliyormuş kesin olur demiyorum ama riske girmezdim

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
KayraBey

KayraBey

Üye
S2 tercih et bence de.Klongs doğru söylüyor.

• Beğen
cyber

cyber

Üye
xperia s de kronik bi sorun var ekran sararması tercih etme bence

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
xperia s de kronik bi sorun var ekran sararması tercih etme bence
Bir ara bir şikayet sitesinde ismini hatırlamıyorum Gs2 için de söylüyorlardı bu ekran sararmasını :hmmm

Ellemon

Ellemon

Üye
galaxy s2 al. xperia s sorunlu

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar teşekkür ediyorum :)

enes-1907

enes-1907

Üye
xperia s için pixel ölmesi gibi bişiler duydum ama bütün 0 cihazlarında olur denilemez öle olacağını zannetmiyorum ama eğer öle bişi varsa ne kadar xperia s donamım olarak güçlü olsada paranı çöpe atma s2 al

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
xperia s alamyı düşünüyorumda iyicene tırdırsınız beni ya:(

enes-1907

enes-1907

Üye
xperia s alamyı düşünüyorumda iyicene tırdırsınız beni ya:(
0 telefonda öle bişi olma olasılığı yüzde 5 bile değil ki öle bişi olursa 20 gün içinde tüketici haklarına gidersin kararı alırsın eline teknik servise verme derdin olmadan telefonun yenisini alırsın ama gerek kalmaz yani öle bişi olmaz diyorum.sen telefonu büyük firmalardan al teknosa,bimeks,medie markt gibi hiçbişi olmaz rahat ol.ben sadece ölü pixel olayını bi arkadaştan duydum baskada denk gelmedim demekki piyango ona vurmuş

enterneoll

enterneoll

Üye
Telefonlar arasındaki en önemli fark grafikler xperia s 1280x720 iken s2=800=480 sen karar ver ama ben olsam xperia s alırdım hem işlemci hemde grafik kamerayı söylemiyorum bile Kesin xperia s alırdım :)

CorbyW

CorbyW

Üye
Ölü pixel olayını söyleyen arkadaşlar...
Hatırlatırım Samsung'ta telefonlarında ekran için Sony ile ortak çalışıyor.
Bir SII'de ölü pixel olma olasılığı ne kadarsa Xperia S'te de o kadardır.
Alacaksan sana tavsiyem Bimeks'ten almamak olacaktır. Teknosa, Vatan gibi mağazalar bunun için en uygundur. Belki bilmiyor olabilirsin; Bimex sattığı Neo v'leri geri toplamıştı ekran parlaklığı sorunundan dolayı..

saruman_me

saruman_me

Üye
x peria s sorunlu cihaz hocam yine en mantıklısı gs2 dir..

saruman_me

saruman_me

Üye
o halde sana özel olmasın her kes bilsin üstadım..
1-ekran sararma proglemi bir kaç cihazla sınırlı değil yabancı sitelere bakarsan üstadım ne kadar çok olduğunu öğrenirsirsin..
2-aşırı ısınmadan kaynaklanan kasılmalar özelikle yüksek boyutlu oyunları bir müdeet oynayıp çıktığımızda cihaz uzun bir süre kendini toparlayamıyor
3-merceğinin 12 pixsel olduğu sölendi ama ıphone 4s in çok altında kaldı buda bir gerçek foto çekiminde en çok hoşuma giden noktası gece çekimleri oldu netlik ve keskinlikte sınıfta kaldı..
4-eğer ben bir cihazı eleştiriceksem o cihazda emeği geçen hiristiyan dahi olsa hakkına gaspetmek istemem kulanır inceler fikrimi ona göre beyan ederim..
bunlar benim kulandığım cihazdaki sorunlar yabancı bir çok sitede araştırmalarımın sonucu bir çok kişi bu sorunlardan dolayı madur ha bu demek değil bu cihaz kötü hayır ama parasının tlf nuda değil..

SilentOne

SilentOne

Üye
hmm ozamn s3 için para biriktirecez artık yapacak bişiyok

CorbyW

CorbyW

Üye
o halde sana özel olmasın her kes bilsin üstadım..
1-ekran sararma proglemi bir kaç cihazla sınırlı değil yabancı sitelere bakarsan üstadım ne kadar çok olduğunu öğrenirsirsin..
2-aşırı ısınmadan kaynaklanan kasılmalar özelikle yüksek boyutlu oyunları bir müdeet oynayıp çıktığımızda cihaz uzun bir süre kendini toparlayamıyor
3-merceğinin 12 pixsel olduğu sölendi ama ıphone 4s in çok altında kaldı buda bir gerçek foto çekiminde en çok hoşuma giden noktası gece çekimleri oldu netlik ve keskinlikte sınıfta kaldı..
4-eğer ben bir cihazı eleştiriceksem o cihazda emeği geçen hiristiyan dahi olsa hakkına gaspetmek istemem kulanır inceler fikrimi ona göre beyan ederim..
bunlar benim kulandığım cihazdaki sorunlar yabancı bir çok sitede araştırmalarımın sonucu bir çok kişi bu sorunlardan dolayı madur ha bu demek değil bu cihaz kötü hayır ama parasının tlf nuda değil..

Samsung'a göre cevaplayacağım çünkü arkadaş iki telefonu karşılaştırsın.
1-Samsung ekran için Sony' ile ortak çalışıyor. Bir XS'te ekran problemi çıkma olasılığı ne kadar ise SII'de de o kadardır. Ha böyle bir şey başına geldi teknik servis denen şey ne güne? Yeni alınan telefon servise vermek olmaz kafasından çıksınlar azıcık.
2- Siz 1.5 Ghz hızında çalışan çift çekirdekli bir alet kullanıyorsunuz, bu telefonun içinde bakır soğutma boruları olmadığına göre elbet ısınacak. Siz o oyunları açtığına şükredeceksiniz ki daha oynadıktan sonra telefon kendine gelemiyor diyeceksiniz.. Büyük oyun oynayınca ister istemez sistem aşırı ısınıyor. SII'de de var aynı olay. Bırakında bu kadarda olsun.
3-Bu konuda müşterileri memnun etmek imkansız. Gündüz çekim mükemmel olan telefonlar gece çekimi berbat oluyor. Her iki tarafında eşit olduğu bir telefonu şahsen ben görmedim. Bu konudada bir şey diyemem artık.. Kullanıcı insiyatfini kalmış bir olay bu.

:) Saygılar.

klongs

klongs

Üye
samsung amoled kullanıyor sony s-lcd ekran türleri farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt