Xperia S mi Galaxy s2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
s2 en iyisi

KayraBey

KayraBey

Üye
iyi seçim kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
CorbyW

CorbyW

Üye
Xperia S'i ekran sararması yüzünden tercih etmedin değil mi? :)

• Beğen

sataer

Üye
her türlü s2

• Beğen
CorbyW

CorbyW

Üye
Biraz öyle olmmış gibi sanki. =)
Üstte telefonu kullananlar öyle bir şey yok dedi ama pek kaile alöadın. kullanmayanlar ekran sararması var diyince hemen inanıyorsunuz. =) aman neyse neyin şeyini yapıyorsam. Güle güle kullan hayırlı olsun şimdiden. =)

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Biraz öyle olmmış gibi sanki. =)
Üstte telefonu kullananlar öyle bir şey yok dedi ama pek kaile alöadın. kullanmayanlar ekran sararması var diyince hemen inanıyorsunuz. =) aman neyse neyin şeyini yapıyorsam. Güle güle kullan hayırlı olsun şimdiden. =)
Teşekkür ediyorum :) Ama ne bu sinir :)

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Telefon alıcaksan ya yorumları dinleme , ya en yakın teknoloji mağzasına git orada incele veya 2sinide alma :D
Şimdi diyorsunuz Xperia S te ekran sorunu var. GS2 de sorun yok mu? kullanan tanıdıklarım var birkaçı işlemcisinden çok fazla şikayetçi aşırı ısınma sorunu var telefona yüklenince mubarek kalorifer gibi oluyor işlemciyi yakıcam diye korkuyorlar bence paran varsa git i4 al pişman olmazsın kaliteyi konuşturuyor iphone :)

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcaksan ya yorumları dinleme , ya en yakın teknoloji mağzasına git orada incele veya 2sinide alma :D
Şimdi diyorsunuz Xperia S te ekran sorunu var. GS2 de sorun yok mu? kullanan tanıdıklarım var birkaçı işlemcisinden çok fazla şikayetçi aşırı ısınma sorunu var telefona yüklenince mubarek kalorifer gibi oluyor işlemciyi yakıcam diye korkuyorlar bence paran varsa git i4 al pişman olmazsın kaliteyi konuşturuyor iphone :)
İphone 4 düşünmüyorum teşekkür ederim :tebessüm:

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Tüm dünya samsung kullanıyor ama ben de samsung'a alışamadım. Elime aldığımda güven hissi vermiyor. Sony ve Nokia gibi markaların en iyi tarafı insan eline alınca malzemenin kalitesini anlıyor. Bir de son olarak ekliyeyim dedim Samsung alırsanız güncellemeler gelmezse hiç şaşırmayın. Samsung bunca güzel telefon üretiyor fakat hiçbiriyle ilgilenmiyor. Çıkarıyor alınıyor 1kere güncelliyor işi bitti oluyor. Bence samsungun en önemli eksiklerinden biri de budur. Fakat Sony alırsanız her telefonunun arkasındadırlar Walkman serisine bile ICS 4.0 Güncellemesini getirdiler. Bence en iyisi siz bu 2 modelinde bulunduğu bir teknoloji mağzasına gidip iyice incelerseniz daha çok fikir sahibi olacağınızı umuyorum :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
kuzu kararını verdiğine göre konuyu kilitlettir bence. yoksa konu uzar gider...

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Peki tamam sağol abicim :tebessüm:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt