iyi geceler
FirstPioneer Üye Selamûn aleyküm - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: o ney Genişletmek için tıkla ... Cigara dicem ama değil
Selamûn aleyküm - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: o ney Genişletmek için tıkla ... Cigara dicem ama değil
FirstPioneer Üye Daha 3.günde androidten bìktìm hele multitasking yok ya deli oluyorum - - - Eklendi - - - Bi de nova 1 in apksini atabilr misiniz mümkünse rar dab çikmiş olsun
Daha 3.günde androidten bìktìm hele multitasking yok ya deli oluyorum - - - Eklendi - - - Bi de nova 1 in apksini atabilr misiniz mümkünse rar dab çikmiş olsun
Amaru Shady Üye Spiker :Geçen maçın adamı Nasri seçilmiş. Ö.Üründül :Ben bu maçın adami şeyine inanmıyorum.. Spiker : Sizce maçın adami kim? ..Ö.Ü :Ribery.
Spiker :Geçen maçın adamı Nasri seçilmiş. Ö.Üründül :Ben bu maçın adami şeyine inanmıyorum.. Spiker : Sizce maçın adami kim? ..Ö.Ü :Ribery.
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: tekrar selam Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: tekrar selam Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin - - - Eklendi - - - hadi ben de gidiyorum yarim saat sonra belki gelirim - - - Eklendi - - - hadi ben de gidiyorum yarim saat sonra belki gelirim
OttomaN TigeR' Alıntı: tekrar selam Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: tekrar selam Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin - - - Eklendi - - - hadi ben de gidiyorum yarim saat sonra belki gelirim - - - Eklendi - - - hadi ben de gidiyorum yarim saat sonra belki gelirim
pro.engineer Üye Metin' Alıntı: selamun aleyküm ağalar Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hoş geldin nasılsın
random1 Üye sürmenaj6169' Alıntı: aleykumselam hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende selam vermiştim ama...
sürmenaj6169' Alıntı: aleykumselam hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende selam vermiştim ama...
random1 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: geri geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin reis. nerelerdesin yahu. kimse selam almıyor artık
OttomaN TigeR' Alıntı: geri geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin reis. nerelerdesin yahu. kimse selam almıyor artık
OttomaN TigeR Üye random1' Alıntı: hoşgeldin reis. nerelerdesin yahu. kimse selam almıyor artık Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Aleyküm selam, anlaşılan selam veren kaçıyor.
random1' Alıntı: hoşgeldin reis. nerelerdesin yahu. kimse selam almıyor artık Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Aleyküm selam, anlaşılan selam veren kaçıyor.