Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c601 belle tasarruf modu çalışmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÇaRşI 2387
Üye
Konu Sahibi
c601 belle tasarruf modu çalışmıyor
sebebi ne olabilir?
ANIL
Admin
Çalışmıyor derken nasıl yani? Güç tasarrufuna aldığınız zaman tepki vermiyor mu?
Batarya uygulaması yüklediysen ondan da yapabilir. Suiteden yeniden yüklediğin zaman sorunun çözülür. Yinede yedeklerini alıp depo hafızayı biçimlendir sonra 7370 ile soft format atıp suiteden kurarsan daha temiz olur.
ÇaRşI 2387
Üye
Konu Sahibi
sanırım haklısın öyle bi uygulama yüklemiştim, çok sağol
ANIL
Admin
Rica ederim.
kuralsiz9
Üye
dead flash da atabilirsin ama biraz zaman ister indirmek falan gerekir ama telefon ilk güne dönüyor seçim senin tabi konuları var forum da
>Lips Of AngeL<
Üye
s.a ya rkadaslar aynı sorun bende de var ya güç tasaaruf moduna geciriyorum ama sebeke gelmiyor neden acaba bide orjinali yükledim yazılımın yine olmadı sebebi ne olablir bi yardım edin bee ?
s.a ya rkadaslar aynı sorun bende de var ya güç tasaaruf moduna geciriyorum ama sebeke gelmiyor neden acaba bide orjinali yükledim yazılımın yine olmadı sebebi ne olablir bi yardım edin bee ?