kayit yaptirana lumia900 hediye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

doctorrr

Üye
ben birtanede kardeşime istiyorum derim adamlar vicdan muhasebesi yapsınlar :P:

theposies

theposies

Üye
:kıskıs:

amcalu1

amcalu1

Üye
Abd de 200 dolarken telefonlar turkiyede 1200 lira yani 600 dolar yani çok bekleriz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abd'de 200$ degil kontratli olarak 450$ 100$ peşin verip aylik 17.50*24 ay kontratli tarife fiyati.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
lumia'ların nasıl bu kadar kullananı olduğu anlaşıldı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslina bakarsaniz cok buyuk bir fark yok 4s 32gb 100$ one x 60-70$ civarinda pahali lumia900den o da kutu iceriginden zaten 50$ farkeder. Lumia900 at&t kontratli kutu iceriginde şarz cihazindan başka bir şey yok

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
aslina bakarsaniz cok buyuk bir fark yok 4s 32gb 100$ one x 60-70$ civarinda pahali lumia900den o da kutu iceriginden zaten 50$ farkeder. Lumia900 at&t kontratli kutu iceriginde şarz cihazindan başka bir şey yok

Kulaklık da mı yok?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kulaklık da mı yok?

valla ben baktim goremedim operator cihazlarinda kutu icerikleri boyle oluyor hunkarim o yuzden ucuz sstiliyor. Ayrica oyle bir rom kullaniliyor ki normal roma gore iki kati data kullandirmaya gore ayarlanmiş

• Beğen
cyber

cyber

Üye

iphone 4s 32gb 100$ mı valla mı :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

valla ben baktim goremedim operator cihazlarinda kutu icerikleri boyle oluyor hunkarim o yuzden ucuz sstiliyor. Ayrica oyle bir rom kullaniliyor ki normal roma gore iki kati data kullandirmaya gore ayarlanmiş

Buna alçaklıktan başka bir şey denmez ama neyse...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Ne diyeyim hünkarım. :D Bunun gibi çok haber okuyunca öyle demek geldi içimden. :ehe

Yani onca haber gördün,onca övgüsüne-birinciliğine tanık oldun,karizmasını da görüyorsun ; hiç mi aklını çelmiyor?:)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Yani onca haber gördün,onca övgüsüne-birinciliğine tanık oldun,karizmasını da görüyorsun ; hiç mi aklını çelmiyor?:)

Hünkarim benim de gõnlüm lumialara kayar gibi oldu gittim n9 kullandim kendike geldim

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt