Wooden Delight by Arjun Arora

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
süper yardimseversin najanaja.
Bende pes etmeyeceğim olmazsa bu kizi bi facede arasin :d

ben ediyorum artık :) bugün tatlidi kaç saat aradım öle bişey denk gelmedi hiç aklıma başka da yöntem gelmiyo aramak için

- - - Eklendi - - -

ya bu kız bizim sınıftaydı okul bitti hatun sağolsun telde kız numarası bırakmadığı için ulaşamıyorumda arayıpta tema ismi sormakta garip olurdu zaten mağazadan indirmiştim dedi yanlış hatırlamıyorsam uğraştırdım senide dostum yinede sağol yardımların için :)

walla yok kardeş her türlü aradım emin ol bakmadığım sitede kalmadı elde hiçbişey yokken tema bulmak gerçekten zor iş yani o temanın ismi olmadan bulamıcaz sanırım sen en güzeli ara o kızı havadan sudan bahset sonra temanın ismini sor :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
olsun dostum emeğin yeter canın sağolsun çok sağol yinede :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Otroligt

Otroligt

Üye
Teşekkürler :oke:

• Beğen
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

önemli deil ama yinede aklıma geldikçe arada bir bakınırım :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim

pes etmeyeceğimi söylemiştim:)muhteşem bir gitar teması buldum c6-01 belle denedim süper. Umarım beğenirsin;)
http://gallery.mobile9.com/f/1982750/?ref=3231

u_cosar

u_cosar

Üye
güzel olmuş eline sağlık

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
pes etmeyeceğimi söylemiştim:)muhteşem bir gitar teması buldum c6-01 belle denedim süper. Umarım beğenirsin;)
walla zewkler tartışılmazmış kusura bakma ama zevkinden şüphe etmeye başladım :) benden sıfır puan o temaya :) en başta renklerden kaybediyo ikon desteği belli deil açıkçası ben kullanmam tabi arayan halis ti bide o baksın

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

walla zewkler tartışılmazmış kusura bakma ama zevkinden şüphe etmeye başladım :) benden sıfır puan o temaya :) en başta renklerden kaybediyo ikon desteği belli deil açıkçası ben kullanmam tabi arayan halis ti bide o baksın

bende kendi paylaştığım evolveyi kullanıyorum zaten. Haklısın güzel bir tema değil ama arkadaki resim hoşuma gitti :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yok benim dediğimle alakası yok zaten ahşap demiştim aslında gitar falan çalıyorumda çok meraklısı değilim ama çok canlı güzel duruyordu o tema :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bende kendi paylaştığım evolveyi kullanıyorum zaten. Haklısın güzel bir tema değil ama arkadaki resim hoşuma gitti :)

şuna bak hele hemen de kıvıttırıwerdi :) bi üst msj ını hatırlatırım denedim muhteşem süper şimdi güzel deil bende beğenmedim :d:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

şuna bak hele hemen de kıvıttırıwerdi :) bi üst msj ını hatırlatırım denedim muhteşem süper şimdi güzel deil bende beğenmedim :d:

yaaa tmm niye eziyosun şimdi. Tmm başta beğendim. Resim hoşuma gitti ikonlarda orjinal olduğu için beğenmiştim ama kullanmıyom şimdi :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
yaaa tmm niye eziyosun şimdi. Tmm başta beğendim. Resim hoşuma gitti ikonlarda orjinal olduğu için beğenmiştim ama kullanmıyom şimdi :D
estağfurullah ezmek ne demek hem zevkine karışamam sen bana ne bakıyosun beğendiysen kullanacan ben kendi zevkime göre konuşuyom.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şimdi zevkler ve renkler tartışılmaz diyecemde klasik olcak demiyom ben birşey :D

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
emeğine sağlık üstadım

• Beğen
gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
iconlar güzelmiş :tşk:

• Beğen
TrBelle

TrBelle

Üye
teskürler .d

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt