One s-Lumia 900-İphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi

Dediğim gibi sana kalmış.Şimdi Lumia 900 ya da 4S diyip daha sonra pişman olmanı istemem.Dediğim gibi oturup önceliklerini uzun uzun düşün zor bir karar olacak hadi hayırlısı :naughty:

hem de nasıl zor olcak :)

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Arkadaşlar zaten gerektiği kadar bilgi vermiş ancak bunların içinde seni - şimdilik - en mutlu edecek olan iPhone 4s.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Arkadaşlar zaten gerektiği kadar bilgi vermiş ancak bunların içinde seni - şimdilik - en mutlu edecek olan iPhone 4s.

Hünkarım bende öyle dedim ama Lumia'nın tasarım, sağlamlık, sosyal ağlar - internetini çok beğenmiş.Her işletim sisteminden azıcık istiyor kısacası tıpkı benim gibi :D Şimdi düşünmeye çekilmiş olmalı :ehe

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi

ama 700$ diyolar yaklaşık 1250 eder ve birde harç çıktı işin içine 1350 etti birde unlock işlemi 1450 ediyo zaten geçen kipa da iphone 4s 1581 tl idi sizce iphone almak mantıklı olur mu

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
ama 700$ diyolar yaklaşık 1250 eder ve birde harç çıktı işin içine 1350 etti birde unlock işlemi 1450 ediyo zaten geçen kipa da iphone 4s 1581 tl idi sizce iphone almak mantıklı olur mu

Amerika'dan alıyorsanız Türkiye'de garantisi geçmiyordu bir de.Ama Avrupa ise 1 yıl oluyordu.Bence 4S almaya karar verirseniz 100 lira için 1 yıl garantiden vazgeçmeyin.

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi

Hünkarım bende öyle dedim ama Lumia'nın tasarım, sağlamlık, sosyal ağlar - internetini çok beğenmiş.Her işletim sisteminden azıcık istiyor kısacası tıpkı benim gibi :D Şimdi düşünmeye çekilmiş olmalı :ehe

aynen öyle :D

- - - Eklendi - - -

Amerika'dan alıyorsanız Türkiye'de garantisi geçmiyordu bir de.Ama Avrupa ise 1 yıl oluyordu.Bence 4S almaya karar verirseniz 100 lira için 1 yıl garantiden vazgeçmeyin.

garanti önemli değil de sonduyduğuma göre sim kilitli iphone 4s 16gb 300$ civarı bişeymiş :)

Symbianize

Symbianize

Üye
İphone 4S uyaar size fakat yere cok dusuruyorsaniz lumia daha mantikli :)

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
İphone 4S uyaar size fakat yere cok dusuruyorsaniz lumia daha mantikli :)

Ya da evde çekiç yoksa :D

- - - Eklendi - - -

Telefon tercihini yaparken benim bu yorumumu pek aldırmayın ama söylemeden duramayacağım Lumia 900'de çok hoş be.Özellikle Cyan ve Siyahı çok hoş.

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s beni kaç yıl götürür en azından 2-3 yıl götürür mü

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
2-3 yil rahat kullanirsin:oke:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Eğer ics stabil olursa one s. Bide overclock...Mis...

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
Eğer ics stabil olursa one s. Bide overclock...Mis...

aslında one s in işlemcisi s4 ama artık uğraşmak istemiyorum rom falan yüklemekle zaten symbianda da günceleme beklemekten bıktım yani günceleme de bekleyemem ama one s de donanım çok güzel özel maddeden yapılmış gövde falan

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
aslında one s in işlemcisi s4 ama artık uğraşmak istemiyorum rom falan yüklemekle zaten symbianda da günceleme beklemekten bıktım yani günceleme de bekleyemem ama one s de donanım çok güzel özel maddeden yapılmış gövde falan

One S'ninde önü açık.Gayet hoş.

Matador03

Matador03

Üye
Ben de one s istiyordum babam 2. Eli para etmez diye izin vermedi almam ben onu dedi :( mecburen 4s aldiracam artik :eller: ne de olsa 2. Eli en degerli cihaz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben de one s istiyordum babam 2. Eli para etmez diye izin vermedi almam ben onu dedi :( mecburen 4s aldiracam artik :eller: ne de olsa 2. Eli en degerli cihaz :ehe

Daha en az 1 yıl değerinden pek bir şey kaybetmez gibi...

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
Matador03

Matador03

Üye
adam 4s bulmuş beğenmiyo :)

Ne alakası var şekerim :) Ben ya one s ya 4s alacaktım ya da s3 ama farklılık olsun hem beats audio var hem tasarımı güzel diye babama dedim ama ben o işe girmem 2. eli para etmez onların elimizde kalır dedi :( Yani ya s3 ya 4s ama karar veremedim :zzz: ne zor bi karar :ehe Telefon hastası olmamak kadar güzel bişey yokmuş :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt