One s-Lumia 900-İphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
bu aralar aklım n9a da gidiyo çift işletim sistemi kullanmak ayrı bi zevk

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
bu aralar aklım n9a da gidiyo çift işletim sistemi kullanmak ayrı bi zevk

Hocam telefonu ortalama ne kadar kullanmayı planlıyorsun ona göre öneri yapalım.Iphone önermemin en büyük sebepleri marketi ve güncelleme desteğinin uzun sürecek olması.Eğer telefonu kısa zamanlı kullanacaksan 1 yıl gibi tek avantajı marketi olur.

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi

Hocam telefonu ortalama ne kadar kullanmayı planlıyorsun ona göre öneri yapalım.Iphone önermemin en büyük sebepleri marketi ve güncelleme desteğinin uzun sürecek olması.Eğer telefonu kısa zamanlı kullanacaksan 1 yıl gibi tek avantajı marketi olur.

2 yıl sonra ygs-lys sınavlarım var o yüzden üniye geçene kadar tel değiştirmeyi düşünmüyorm normalde her yıl değiştiririm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
2 yıl sonra ygs-lys sınavlarım var o yüzden üniye geçene kadar tel değiştirmeyi düşünmüyorm normalde her yıl değiştiririm

Biliyor musun kuzum bu N9 un arayüzüne bayıldım ama pek iyi şeyler duymadığım için vazgeçtim :)

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi

Biliyor musun kuzum bu N9 un arayüzüne bayıldım ama pek iyi şeyler duymadığım için vazgeçtim :)

evet çok güzel ama çift işletim sistemi kurabiliyosun ve açılışta sen belirliyosun meego mu android mi diye

MasteLaa

MasteLaa

Üye
evet çok güzel ama çift işletim sistemi kurabiliyosun ve açılışta sen belirliyosun meego mu android mi diye
Ama profesyonel olman gerekiyormuş bunu yapabilmen için tabi tam bilmiyorum kuzum :) Araştırmak lazım :)

sataer

Üye
n9 güzel cihaz alınabilir :oke:

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bulgaristan sim free ya da sim lock 4s fiyatlarını bilenler yazabiler mi ?

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bence iphone 4s

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Hocam tamam artık piyasada sony nin olsun samsung un olsun çok kral telefonları olsa bile ıphone 4s harika bir cihaz bence küçümseme :) ıphone 4s derim. havanda olur :naughty:

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
Hocam tamam artık piyasada sony nin olsun samsung un olsun çok kral telefonları olsa bile ıphone 4s harika bir cihaz bence küçümseme :) ıphone 4s derim. havanda olur :naughty:

iphone 4s in fiyatı biraz fazla geliyo bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt