Konu açarken dikkat edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CiaCelebrity

Üye
    Konu Sahibi
Konu açarken dikkat edin.
Arkadaşlar konu açarken dikkat edin.Forumda çok buldum bu yazıyı Allahı seven yardım etsin.
Allahı sevenler çok ama sorunun çözümünü bilende var bilmeyende var.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Hocam sorun ne onu anlayamadım :hmmm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm Birde ne demek istediğini anlayabilsek

erdmerdm

erdmerdm

Üye
olay ne?

15097

15097

Üye
sen bi kere konuyu yanlıs yere acmıssın :kıskıs:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ben anladım galiba çok düşündüm şöyle bir sonuca vardım. Forumda konu açarken dikkat edin şu şekilde açmayın diyor " Allah Rızası İçin yardım edin " diye yazmayın konu başlığına demek istiyor galiba :hmmm Herkes Allah'ı seviyor ama bilen var bilmeyen var konuyu demek istedi galiba :allalla:

place3461

place3461

Üye
bunda anlayamayacak ne var apaçık yazmış işte dilenir gibi yapmayın diyor ve mantıklı da...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bunda anlayamayacak ne var apaçık yazmış işte dilenir gibi yapmayın diyor ve mantıklı da...

Arkadaşım sen buna apaçık mı diyorsun şimdi?

Türkçeyi bilmeyen birisi ise sözüm yok ama bilen birisi ise resmen katletmiş güzelim Türkçemi...

joker.lg

joker.lg

Üye

Arkadaşım sen buna apaçık mı diyorsun şimdi?

Türkçeyi bilmeyen birisi ise sözüm yok ama bilen birisi ise resmen katletmiş güzelim Türkçemi...

haklısın :oke:
tarık bravo anladın hemen :ehe

- - - Eklendi - - -

emergency tarık başkası ha :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Ben anladım galiba çok düşündüm şöyle bir sonuca vardım. Forumda konu açarken dikkat edin şu şekilde açmayın diyor " Allah Rızası İçin yardım edin " diye yazmayın konu başlığına demek istiyor galiba :hmmm Herkes Allah'ı seviyor ama bilen var bilmeyen var konuyu demek istedi galiba :allalla:

Öff 3 defa okudum anlamadım çözmüşsün helal :oke:

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar konu açarken dikkat edin.Forum çok buldum bu yazıyı Allahı seven yardım etsin.
Allahı sevenler çok ama sorunun çözümünü bilen azda ola bilir.
Page not found . Plase try again

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
spy ghost

spy ghost

Üye
olay şu ki "forum çok buldum" oraya bi -da eki atsaydın çok güzel olacaktı :oke:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
olay şu ki "forum çok buldum" oraya bi -da eki atsaydın çok güzel olacaktı :oke:

beni anlayan biri cikti. Arkadas turkceyi katletmemis. Bazi kelimeleri yutmus. (konuyu acan arki dalga geciyoz diye kirilma. Gereksizlerde konuları gırgıra vurmayı seviyoyuz. Seninle bir alakası yok.) (daha once darılan kırılan olduda acıklama ihtiyacı duydum.)

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
beni anlayan biri cikti. Arkadas turkceyi katletmemis. Bazi kelimeleri yutmus. (konuyu acan arki dalga geciyoz diye kirilma. Gereksizlerde konuları gırgıra vurmayı seviyoyuz. Seninle bir alakası yok.) (daha once darılan kırılan olduda acıklama ihtiyacı duydum.)
:ehe sende duygulara tercüman oldun

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
saka bir tarafa arkadas hakli konu acanlarin dilenir gibi konu acmamalari lazim. Acil veya konuya ilgili mesajinizi bekliyom. Veya lutfen yardim edin vb beklentilerini yazabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt