Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu açarken dikkat edin.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CiaCelebrity
Üye
Konu Sahibi
Konu açarken dikkat edin.
Arkadaşlar konu açarken dikkat edin.Forumda çok buldum bu yazıyı Allahı seven yardım etsin.
Allahı sevenler çok ama sorunun çözümünü bilende var bilmeyende var.
Ben anladım galiba çok düşündüm şöyle bir sonuca vardım. Forumda konu açarken dikkat edin şu şekilde açmayın diyor " Allah Rızası İçin yardım edin " diye yazmayın konu başlığına demek istiyor galiba Herkes Allah'ı seviyor ama bilen var bilmeyen var konuyu demek istedi galiba
place3461
Üye
bunda anlayamayacak ne var apaçık yazmış işte dilenir gibi yapmayın diyor ve mantıklı da...
Ben anladım galiba çok düşündüm şöyle bir sonuca vardım. Forumda konu açarken dikkat edin şu şekilde açmayın diyor " Allah Rızası İçin yardım edin " diye yazmayın konu başlığına demek istiyor galiba Herkes Allah'ı seviyor ama bilen var bilmeyen var konuyu demek istedi galiba
Arkadaşlar konu açarken dikkat edin.Forum çok buldum bu yazıyı Allahı seven yardım etsin.
Allahı sevenler çok ama sorunun çözümünü bilen azda ola bilir.
saka bir tarafa arkadas hakli konu acanlarin dilenir gibi konu acmamalari lazim. Acil veya konuya ilgili mesajinizi bekliyom. Veya lutfen yardim edin vb beklentilerini yazabilirler.