Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ıphone 3gs 8 gb
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by*cambaz
Üye
Konu Sahibi
ıphone 3gs 8 gb
arkadaşlar bu telefon turkcellde nakit 740 a satılıyor sizce bu telefonu almalımıyım ya da yeni çıkan 1000 liraya kadar olan android mi almalıyım
Symbianize
Üye
Bence android al 2 3 aya kalmaz 3gs in destegi biter ve donanim olarak daha iyi bir secim olur android
Niizuma.Eiji
Üye
3GS desteği çekilmese bile çok yaşlandı telefon.Artım yeni oyunları kaldıramıyor malesef...Onun yerine 1000 lira civarında bir Android telefon alabilirsin hiç yoktan 3GS'ten daha uzun ömürlü olur.
torunu var 4s onun da çocuğu olcak yakında iphone 5 ve artık 3gs tozlu raflarda kalıp gitcek kimse bakmayacak emekliye ayrılcak
futbol123
Üye
Bence al kardesim ben alicam para biriktiriyorum.Eski olduguna bakma biraz eski ama suan bile ayni fiyattaki rakipleriyle yarisir galaxy wonder neo v vs.. isletim sistemi android gibi cok hiz ve gpu istemiyor ios.Suana kadar butun oyunlari oynarsin sorunsuz bazi arkadaslar acmaz falan demiste gayet rahat oyunlari aciyor zaten iphone 4 ile kullandigi gpu ayni
15097
Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4834258]Bence al kardesim ben alicam para biriktiriyorum.Eski olduguna bakma biraz eski ama suan bile ayni fiyattaki rakipleriyle yarisir galaxy wonder neo v vs.. isletim sistemi android gibi cok hiz ve gpu istemiyor ios.Suana kadar butun oyunlari oynarsin sorunsuz bazi arkadaslar acmaz falan demiste gayet rahat oyunlari aciyor zaten iphone 4 ile kullandigi gpu ayni [/QUOTE]