ıphone 3gs 8 gb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
ıphone 3gs 8 gb
arkadaşlar bu telefon turkcellde nakit 740 a satılıyor sizce bu telefonu almalımıyım ya da yeni çıkan 1000 liraya kadar olan android mi almalıyım

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence android al 2 3 aya kalmaz 3gs in destegi biter ve donanim olarak daha iyi bir secim olur android

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve by*cambaz
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
3GS desteği çekilmese bile çok yaşlandı telefon.Artım yeni oyunları kaldıramıyor malesef...Onun yerine 1000 lira civarında bir Android telefon alabilirsin hiç yoktan 3GS'ten daha uzun ömürlü olur.

• Beğen
Tepkiler: by*cambaz

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
zaten bir düşünce idi androidli alıcam

15097

15097

Üye
android al iphone 3gs çıkalı kaç yıl oldu :)

PixelWolf

Üye
3gs dede oldu

futbol123

futbol123

Üye
Bence al kardesim ben alicam para biriktiriyorum.Eski olduguna bakma biraz eski ama suan bile ayni fiyattaki rakipleriyle yarisir galaxy wonder neo v vs.. isletim sistemi android gibi cok hiz ve gpu istemiyor ios.Suana kadar butun oyunlari oynarsin sorunsuz bazi arkadaslar acmaz falan demiste gayet rahat oyunlari aciyor zaten iphone 4 ile kullandigi gpu ayni :)

15097

15097

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4834258]Bence al kardesim ben alicam para biriktiriyorum.Eski olduguna bakma biraz eski ama suan bile ayni fiyattaki rakipleriyle yarisir galaxy wonder neo v vs.. isletim sistemi android gibi cok hiz ve gpu istemiyor ios.Suana kadar butun oyunlari oynarsin sorunsuz bazi arkadaslar acmaz falan demiste gayet rahat oyunlari aciyor zaten iphone 4 ile kullandigi gpu ayni :)[/QUOTE]

zorla okudum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt