Android işletim sistemli Samsung almak istiyorum yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
    Konu Sahibi
Android işletim sistemli Samsung almak istiyorum yardım edin
Arkadaşlar Android işletim sistemli bi telefon alamak istiyorum gözüme ilk çarpan Galaxy s2 çarptı ama işte her türlü program oyun vs her bişey yüklenecek bi tel arıyorum bütçe 1000 liraya kadar Yorumlarınız için Teşekkürler :oke:

Black

Black

Üye
Hepsiburada.com da samsung galaxy s plus var bütçene 150 tl koyarsan onu alabilirsin koyamassan samsung galaxy w al bunları beğenmessen marka değiştirip sony xperia u al çift çekirdekli işlemciyle oyunları rahatlıkla oynarsın

klongs

klongs

Üye
xperia u nun hafızası düşük ve artırabilir değil

amcalu1

amcalu1

Üye
Tasarımıni begenmeyebilirsin ama motorola atrix bak istediğin herşeyi yapabilirsin o telefonda hem de ucuz

Black

Black

Üye
xperia u nun hafızası düşük ve artırabilir değil
telefon güzel ama tek sorun o artık sıkıldığın oyunları silcen yenilerini yüklicen ben xperia u alırsam öle yapcam

klongs

klongs

Üye
telefon güzel ama tek sorun o artık sıkıldığın oyunları silcen yenilerini yüklicen ben xperia u alırsam öle yapcam

4 gbın tamamınıda kullanamazsın ki ve oyunların boyutlarıda artıyor nova 3 2 gb nova 4 en az 3-4 gb olcak heralde

Black

Black

Üye

4 gbın tamamınıda kullanamazsın ki ve oyunların boyutlarıda artıyor nova 3 2 gb nova 4 en az 3-4 gb olcak heralde
bilemedin belki xperia sola alırım xperia u ile neredeyse aynı xperia sola 8gb+32gb ta kadar genişleme imkanı sağlıyor belki onu alırım :D

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş şu anda androidtelefonlari.com da 1184 tl S2 bence bu saydıklarınızı boşverip S2 alabilirsin

hotlock

hotlock

Üye
Galaxy s2 güzel telefon ve her işini görür imakanın varsa düşünmeden al :oke:

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar Kararımı ve sipariş verdim Galaxy S2 Alıyorum peki buna oyun yüklemesi zormu Nokia gibi Hacklemekmi gerekiyor

klongs

klongs

Üye
hacke gerek yok ayarlardan hallediyorsun

amcalu1

amcalu1

Üye
Apk atıp yuklicen sonra da sd dosyasini atcan bitecek

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
    Konu Sahibi
Yani telefon garantisine bişey olmaz dimi Nokia garanti sorunu oluyodu galiba hackleyince tel sorun olmaz dimi

klongs

klongs

Üye
​yok olmaz

blacktalon

blacktalon

Üye
hacklemek androidde rootlamaktır oda sorun olur garantide ama oyun yüklemek için roota gerek yok .apk kurarsın ve isterse sd indirirsin biter

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
    Konu Sahibi
Hımm Valla sağol arkadaşlar yorumlarınız için eyer yanlış bişey yaparsam yardımcı olursanız sevinirim Android daha yeniyiz :)

klongs

klongs

Üye
elimizden geldiğince ederiz

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
    Konu Sahibi
Peki Bu
root ne işe yarıyoda teli rootluyolar ?

klongs

klongs

Üye
over clock yapmaya yarıyor adfree titanium backup gibi bazı programlar root istiyor

paganini58

paganini58

Üye
Peki Bu
root ne işe yarıyoda teli rootluyolar ?
Linux çekirdekli işletim sistemlerinde sistem kodları ile oynaya bilmem için yetkili kullanıcı olman gerekiyor. Android işletim sistemide Linux çekirdeği kullanan özgür yazılımlardan biridir. Bu sebepten daha fazla işlevsellik ve kişiselleştirme ve de sistem dosyalarında değişiklik yapılabilmesi için kazandırılan yetkiye kullanılan terim "Root" olarak isimlendiriliyor.

Garanti olayına gelince "root" işleminden sonra cihazı orjinal haline döndürmek mümkün buda garanti kapsamına tekrar alır cihazı. Fakat servis gerçekten irdeler ise cihazın yazılımı ile oynadığını gösteren bir modül cihazlarda saklıdır. Her hangi bir değişikliği ancak orası kontrol edilir ise görebilir. Bu durumda da cihazı garanti kapsamına almaya bilirler.

Şunu söylemeliyimki arkadaşlar dünyanın hiç bir yerinde donanım ile oynanmadıktan sonra yazılım cihazları garanti dışına çıkarmaz. Diyelimki servisten gerigeldi kullanıcı hatası olarak ben yargıya gidin derim. Bu arada root edilip sıfırlanıp servise yolladığım cihazlar garanti kapsamında gerekli düzeltmeler yapılar geri gönderildi.

İşin özü arkadaşlar ROOT garantiden filan çıkarmaz...

Saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt