indirilen jar geçersiz HATASI!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

diehard_74

Üye
    Konu Sahibi
indirilen jar geçersiz HATASI!!!!!!
Abilerim kardeşlerim geçen gün yeni telefon aldım telefonum samsung c3303 champ .Oyun yükledim jar uzantılı oyunlardı.Hafıza kartına yüklemiştim hafıza kartından oyuna griiyorum uygulamayı yüklemek istiyormusunuz diyor evet diyorum daha sonra ise indirilen jar geçersiz diyor.Yardım edin.

windyemre

Üye
ewet bendede war aynı sorun

verdek030

Üye
bendede aynı sorun var yaaaaaa en az 50 tahne oyun denedim bir tahnesi oldu oda ertesi gün silindi bidaha yüklenmedi

blue_dream41

Üye
Aynen bende de var aynı sorun lütfen biri yardımcı olsun ? önceden yükleniyordu hertürlü oyun servise verdim geri gelince bi b.k yüklenmez oldu :S

48SizoFReni48

48SizoFReni48

Üye
arkadaslar biri yardım etsın bende bile aynı sorun var :D

48SizoFReni48

48SizoFReni48

Üye
hala bi cevap yazan yokmu yha

musamusa23

Üye
ne biçim bi iş yawwww bendede var hiç birsey atamıyom hafıza kartına

ktalha

Üye
bendede var aynı sorun yemin ederimki bu sorunu çözene 50 tl göndereceğim.Oturduğum yerdeki bütüün telefonculara sordum bisey bilmiyorlar lütfen Allah için yardım edin
:(

---------- Eklendi @ 16:57:42 ---------- Yazıldı @ 16:51:00 ----------

yardım bendede anynı sorun varr

mehmetxx99

Üye
jar gecersiz hatasini hic kimse düzeltemez cünkü sorunlu olan jar dosyasinin uzantisi jar olmadigindan ... dosyanin sonundaki uzanti yasizi (.apk .sis .swf vb) silinipte sonuna .jar yazilirsa dosya .jar olarak degisir !!!! ama ne yazikki dosya calismaz !!!

raper39

Üye
Arkadaşlear uygulamanun adını değiştirin sorun çözülüyor

ktalha

Üye
denedim olmadı

mazlum4747

Üye
ya benim öyle bir soun yoktu internetten reset kodu bulup sıfırladım benimkide sizinki gibi artık

15097

15097

Üye
Sakin olun küfür etmeyin :nono:

doctor-who96

Üye
Arkadaşlar ben sorunu çözdüm.telefon hafızasının diğerleri klasöründe Open Source Account" diye bi html dosyası var.Eğer o silinmişse oyunlar yüklenmiyo.bende de aynı sorun vardı telefonu servise gönderdim, geldiğinde hiçbir sorunla karşılaşmadım.Sonra o dosyayı fark ettim.Daha önce yoktu o dosya orada.Bence servise gönderin...:)
Abilerim kardeşlerim geçen gün yeni telefon aldım telefonum samsung c3303 champ .Oyun yükledim jar uzantılı oyunlardı.Hafıza kartına yüklemiştim hafıza kartından oyuna griiyorum uygulamayı yüklemek istiyormusunuz diyor evet diyorum daha sonra ise indirilen jar geçersiz diyor.Yardım edin.

doctor-who96

Üye
bendede var aynı sorun yemin ederimki bu sorunu çözene 50 tl göndereceğim.Oturduğum yerdeki bütüün telefonculara sordum bisey bilmiyorlar lütfen Allah için yardım edin
:(

---------- Eklendi @ 16:57:42 ---------- Yazıldı @ 16:51:00 ----------

yardım bendede anynı sorun varr
arkadaşlar Diğerleri klasöründeki "Open Source Account" dosyası silinmişse "indirilen jar geçersiz" hatası verir.Bende o dosya yoktu daha önce.servise gönderdim,geldiğinde vardı.Ve sorunsuzca oyun yükleyebildim.Bence servise gönderin bi...:)

balabanos

Üye
arkadaşlar Diğerleri klasöründeki "Open Source Account" dosyası silinmişse "indirilen jar geçersiz" hatası verir.Bende o dosya yoktu daha önce.servise gönderdim,geldiğinde vardı.Ve sorunsuzca oyun yükleyebildim.Bence servise gönderin bi...:)

Ya Kardeşim Bu Klasör Var Ama Yine ''indirilen jar geçersiz'' hatası veriyor etkili bir çözüm önerisi olan yokmu ben bu telefonu servise göndersem şimdi 1 ay gelmez telefonsuz gezemem abi ben :) Birde sendeki klasörü paylaşırmısın .

Hogwarts.gry

Hogwarts.gry

Üye
benim telefon samsung s5233w aynı sorun bendede var kardeş

erkut.28

Üye
vay arkadaş ya arkadaşlar s5270k frimware yükleye bilen varmı ben download moda alamadım sadece bilen varsa anlatsın yok teli ikiye bölcen :vur

OguzCan99

OguzCan99

Üye
Arkadaşlar ben sorunu çözdüm.telefon hafızasının diğerleri klasöründe Open Source Account" diye bi html dosyası var.Eğer o silinmişse oyunlar yüklenmiyo.bende de aynı sorun vardı telefonu servise gönderdim, geldiğinde hiçbir sorunla karşılaşmadım.Sonra o dosyayı fark ettim.Daha önce yoktu o dosya orada.Bence servise gönderin...:)

o dosyayla alakası yok arkadaşlar serviste onun firmwiresini güncelliyorlar ama çözümü :

*2767*JAVA#
yazıp arama tuşuna basıyoruz, JAVA yazılmıyorsa
*2767*5282# şeklinde yazıp arama tuşuna basıyoruz.

Bu işlem ; Uygulamalar - Oyunlar ve daha fazlası - Oyunlarım . sekmesinde resetleme amacıyladır,
problemin kaynağı java menüsünün net bağlantısı yada sd karttan kopyalanan- gelen- indirilen imzasız uygulamalardan kaynaklı,
oyunlarım menüsünde kilitlenme ve kendi kendine açılıp kapanma
sorunudur.

Ben firmwire güncelleterek sorunu çözdüm ama Oyunların belleği sadece 4 mb belleği benim için yetmiyor :((

Üst Alt