indirilen jar geçersiz HATASI!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Cemre Orhan

Üye
slm
bu sorunu
telefoncuya gidip abi telefonun son yazılımını güncelleştirirmisin desend.,
sonra telefonun eski haline döner
not:ücret 10 tl
önemli:7 tane oyun otomatikmen telefonunda olur

OguzCan99

OguzCan99

Üye
anlamadım biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim ha bu arada benim verdiğim kodu her açılışta girmeniz gerekiyor telefon kapanıp açılınca yine eskiye dönüyor çünkü :oke:

serhatMf

Üye
arkadaşlar samsung 5610k indirilen jar geçersiz hatasını bilen varmı hiç bisey indirmiyor

serhatMf

Üye
slm
bu sorunu
telefoncuya gidip abi telefonun son yazılımını güncelleştirirmisin desend.,
sonra telefonun eski haline döner
not:ücret 10 tl
önemli:7 tane oyun otomatikmen telefonunda olur
oyunlar yerinde olurda ama oyun yüklermi ?

furkan_gs_50

Üye
arkadaşlar biraz geç olmuş olabilir bu yüzden özür diliyorum. arkadaşlar bende samsung genoa var. aynı sorun bende vardı. benim telefonda java test menüyü açıp yaptım. bunu yapmak için *#52828378# ye basıp oluyor. ama sizin telefonda nasıl oluyor bilmiyorum internetten arayıp bulabilirsiniz. eğer telefonunuzda 500 mb üstü oyunları falanda açmıyorsa onu da buradan yapabilirsiniz. benim telefonda orda memory test bölümü var oranın ayarlarını değiştirdiyseniz veya değiştirmediyseniz memory teste uygun rakamları internetten bulabilirsiniz. benim telefonda sorun buradan kaynaklanıyordu. not: aynı yerdeki ota ve memory test bölümünden 500 mb sorununu çözebilirsiniz. arkadaşlar açıklayıcı olmadıysa özür dilerim.

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Arkadaşlar telefonunuzda oyunları açmamasının nedeni eski yazılım kullanıyor olmanız. Telefondaki eski yazılım ise oyunları, programları vb. desteklemez. Çözümü için telefoncu birine gidin telefon modelini söyleyip Yazılımı Güncellermisiniz deyin bukadar. Sonra bakıcaksınınz telefonunuz ilk aldığınız hale gelmiş. Oyun atıcaksınız çalıştıracak. Çünkü yazılım sisteminiz güncel olduğundan oyunu tanıyacaktır.

33fırat

Üye
Samsung S5610K İndirilen Jawa Geçersiz Hatası Yapmadığım Kalmadı Lütfen Yardım Kod Program Herşeyi Yaptım

by-pegasus

Üye
kardeşlerim bendede o sorun vardı yazılımı güncellettim sorun geçti birde geç gelecek diye korkmayın 5 günde tele servisten geldi yazılımı güncellettikten sonra sakın format atmayın yine aynı sorun oluyor fabrika ayarlarından sıfırlayın birşey olmaz

facebook59

Üye
ben teefonu aldım alalı bu sorun var

Cemre Orhan

Üye
öncelik telefonunu götür telefoncuya son yazlımını güncelleştirsinler fiyatı 10 TL gibi bişey ondan sonra oyun yükle oyna

- - - Eklendi - - -

teşekkür eden yok mu :D

omerarda01

Üye
Merhaba ben samsung gt-C3010s kullanıyorum. Ben her üklediğim oyunda java hatası dosya boyutu çok büyük diyor . Yüklediğim oyunlar 100 kb civarı ama kurmuyor bana java mode kodu bulurmusunuz .Bu forumdaki kodlar yaramıyor.

by-pegasus

Üye
kodlu format attığımda başıma geldi servise verdim birdaha format atmadım sorun geçti kodlu format atmayın atınca oluyor nedense
birde 5610K larda daha fazla bu sorun :vur:

by-pegasus

Üye
Merhaba ben samsung gt-C3010s kullanıyorum. Ben her üklediğim oyunda java hatası dosya boyutu çok büyük diyor . Yüklediğim oyunlar 100 kb civarı ama kurmuyor bana java mode kodu bulurmusunuz .Bu forumdaki kodlar yaramıyor.

*#52828378# Yi denedinmi

omerarda01

Üye
Denedim fakat çalışmıyor

hasan orskaya

Üye
bendede var olmuyo

Üst Alt