Aleyküm Selam. Nasılsın Hasan? ooo Cengiz abim. yeni gördüm kusura bakma abi. iyiyim sen nasılsın :)
L-LumieRe Üye TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam. Nasılsın Hasan? Genişletmek için tıkla ... ooo Cengiz abim. yeni gördüm kusura bakma abi. iyiyim sen nasılsın
TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam. Nasılsın Hasan? Genişletmek için tıkla ... ooo Cengiz abim. yeni gördüm kusura bakma abi. iyiyim sen nasılsın
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: Selam size Genişletmek için tıkla ... sanada selam olsun seni smart kişi
-efşan Üye L-LumieRe' Alıntı: ooo Cengiz abim. yeni gördüm kusura bakma abi. iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah kardeşim. Hamd olsun iyiyim.
L-LumieRe' Alıntı: ooo Cengiz abim. yeni gördüm kusura bakma abi. iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah kardeşim. Hamd olsun iyiyim.
L-LumieRe Üye MasteLaa' Alıntı: ee nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... sıcak bi yandan sinek bi yandan...
MasteLaa' Alıntı: ee nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... sıcak bi yandan sinek bi yandan...
MasteLaa Üye L-LumieRe' Alıntı: sıcak bi yandan sinek bi yandan... Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle durulmuyor..Klavyeye dokunamıyorum artık
L-LumieRe' Alıntı: sıcak bi yandan sinek bi yandan... Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle durulmuyor..Klavyeye dokunamıyorum artık
random1 Üye selam verdik, coşkulu kliple giriş yaptık. ama 1 kişi bile selam almamış iyi geceler, iyi muhabbetler size...
selam verdik, coşkulu kliple giriş yaptık. ama 1 kişi bile selam almamış iyi geceler, iyi muhabbetler size...
Şehriyar Üye TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam Kardeşim. N'aber? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abim senden naber?
TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam Kardeşim. N'aber? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abim senden naber?
-efşan Üye Şehriyar' Alıntı: İyiyim abim senden naber? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun Kardeşim. Gececisin bugün
Şehriyar' Alıntı: İyiyim abim senden naber? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun Kardeşim. Gececisin bugün