Wooden Delight by Arjun Arora

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Wooden Delight by Arjun Arora
included 850+ TPI's in these themes..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kartal076, MEHMET ÇİFTÇİ, asigsasi ve 3 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

yutkun

yutkun

Üye
eline saglık teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: najanaja
tempestshine

tempestshine

Üye
teşekkürler.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yeri değil kusura bakmayın ama bir tema isteğim olacak konu açmak istemedim bir tane gitar teması vardı bir kızda görmüştüm telefonu düzgün kullanamıyordu bile muhtemelen mağazadan indirdi baktım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

yeri değil kusura bakmayın ama bir tema isteğim olacak konu açmak istemedim bir tane gitar teması vardı bir kızda görmüştüm telefonu düzgün kullanamıyordu bile muhtemelen mağazadan indirdi baktım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim :)

walla hiç bi ayrıntı vermemişsin önizlemede yok çok arattırır o yine de biraz araştırayım gitar teması derken duwarkağıdımı gitar bide ikon seti nasıl bişey hatırlıyo musun?

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
teşekkürler ahşap gibi tema XD

- - - Eklendi - - -

Bitane buldum kardeş birişi paylaşmış önceden umarım beğenirsin :D

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalari/guitar-theme-byszatan-gitar-temasi-indir-download-647080.html

jatvalca

jatvalca

Üye
beğenmedim ama
harcanan emeğe teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ahşap gibi tema XD

- - - Eklendi - - -

Bitane buldum kardeş birişi paylaşmış önceden umarım beğenirsin :D

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...zatan-gitar-temasi-indir-download-647080.html

rica ederim ama verdiğin link s60v5 teması bi sorun yaşatmasın arkadaşa. biliyosundur her tema uyum sağlamıyor.

- - - Eklendi - - -

beğenmedim ama
harcanan emeğe teşekkürler

walla ben sewdim kahverengiyide sewerim temalara yakışıyor. rica ederim.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

rica ederim ama verdiğin link s60v5 teması bi sorun yaşatmasın arkadaşa. biliyosundur her tema uyum sağlamıyor.

- - - Eklendi - - -

walla ben sewdim kahverengiyide sewerim temalara yakışıyor. rica ederim.

benim tel belle kurup denedim bazı ikonlar oluyo bide duvar kağıdını varsayılan yapınca arkada gitar oluyo menüde. Cok araştırdım başka bulamadım :s fakat ovide belle için ücretli çok güzel gitar temaları var :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya ikonları tam hatırlamıyorum ahşap birşeydi kahverengi tarzı bir ikonlar vardı beyaz vardı gitar falan vardı işte mağazada bir sorun var arama yaptığımda hep alakasız şeyler yazıyor mağazada olan şeyler bile adını yazınca çıkmayabiliyor baktımda yok size bir danışayım dedim :)

asigsasi

asigsasi

Üye
:tşk:

• Beğen
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
ya ikonları tam hatırlamıyorum ahşap birşeydi kahverengi tarzı bir ikonlar vardı beyaz vardı gitar falan vardı işte mağazada bir sorun var arama yaptığımda hep alakasız şeyler yazıyor mağazada olan şeyler bile adını yazınca çıkmayabiliyor baktımda yok size bir danışayım dedim :)

Buyur kardeş belleye uyumlu buldum bitane ama tarifine pek uymuyor :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-wallpaper-temalar/gitar-temasi-anna-belle-by-elfida-628049.html

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

tamam ben biraz araştırayım en azından bilgim olsun nasıl bişeye benziyo diye ona göre ararım tarifin yeterli :)

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

Buyur kardeş belleye uyumlu buldum bitane ama tarifine pek uymuyor :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-wallpaper-temalar/gitar-temasi-anna-belle-by-elfida-628049.html

onu bende gördümde ikonların yarısı anya yarısı konya diyo bana karışık geldi beğenmedim açıkçası o yüzden onu önermedim tabi kendi bilir belki Halis beğenir.

- - - Eklendi - - -

bu deil default ikon ama ikonlar hariç geri kalan benziyor sapıda olsa bi gitar var ortada :) s3 ama s3 temaları belleye uyum sağlıyor sorunsuzca. aslında resimdeki tarifine baya uyuyor ama oda s60v3 teması s3 için yok daha sonra tekrar araştırırım.

http://www.maxicep.com/symbian-3-wallpaper-temalar/lao-stias-doublebass-symbian-3-a-498157.html

Ekli dosyalar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim aydın senin tema biraz benziyor ama s60 için ama bu değil zaten böyle daha kaliteli bir arka planı vardı kızda gördüm c6-01'de neden sormadımki adını mağazada bulurum sandım yok böyle elektro gitar var arkası ahşap ikonları var bi değişikti arka planı yukarıdakide temadan biraz daha açık renk gibiydi :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim aydın senin tema biraz benziyor ama s60 için ama bu değil zaten böyle daha kaliteli bir arka planı vardı kızda gördüm c6-01'de neden sormadımki adını mağazada bulurum sandım yok böyle elektro gitar var arkası ahşap ikonları var bi değişikti arka planı yukarıdakide temadan biraz daha açık renk gibiydi :)

önemli deil kardeş keşke bulabilsekte işini görsek ben arada bir ararım. gerçektende neden isim almadınki anında bulurduk bide bu kız dediğin senin arkadaş değilmi ki başka memlekette falanmı yaşıyo öğreniwer adını iki dk kada bulalım :)

- - - Eklendi - - -

bu arada öğle yemeğindeyken baya bi aradım ama nafile fazla bi çeşit çıkmıyo sanırım o temanın isminin içinde gitar geçmiyo büyük ihtimal çünkü ararken hep gitar olarak arıyoruz ve sonuç sıfır. her çeşit yöntemi kullanıyorum yok benim yabancı sitelere bakıyorum yine yok bakalım bulabilecezmi haa ben inatçıyımdır ve kafama takarım ben bu temayı bulmadan içim rahat etmez :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

önemli deil kardeş keşke bulabilsekte işini görsek ben arada bir ararım. Gerçektende neden isim almadınki anında bulurduk bide bu kız dediğin senin arkadaş değilmi ki başka memlekette falanmı yaşıyo öğreniwer adını iki dk kada bulalım :)

- - - eklendi - - -

bu arada öğle yemeğindeyken baya bi aradım ama nafile fazla bi çeşit çıkmıyo sanırım o temanın isminin içinde gitar geçmiyo büyük ihtimal çünkü ararken hep gitar olarak arıyoruz ve sonuç sıfır. Her çeşit yöntemi kullanıyorum yok benim yabancı sitelere bakıyorum yine yok bakalım bulabilecezmi haa ben inatçıyımdır ve kafama takarım ben bu temayı bulmadan içim rahat etmez :)

süper yardimseversin najanaja.
Bende pes etmeyeceğim olmazsa bu kizi bi facede arasin :d

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

önemli deil kardeş keşke bulabilsekte işini görsek ben arada bir ararım. gerçektende neden isim almadınki anında bulurduk bide bu kız dediğin senin arkadaş değilmi ki başka memlekette falanmı yaşıyo öğreniwer adını iki dk kada bulalım :)

- - - Eklendi - - -

bu arada öğle yemeğindeyken baya bi aradım ama nafile fazla bi çeşit çıkmıyo sanırım o temanın isminin içinde gitar geçmiyo büyük ihtimal çünkü ararken hep gitar olarak arıyoruz ve sonuç sıfır. her çeşit yöntemi kullanıyorum yok benim yabancı sitelere bakıyorum yine yok bakalım bulabilecezmi haa ben inatçıyımdır ve kafama takarım ben bu temayı bulmadan içim rahat etmez :)
ya bu kız bizim sınıftaydı okul bitti hatun sağolsun telde kız numarası bırakmadığı için ulaşamıyorumda arayıpta tema ismi sormakta garip olurdu zaten mağazadan indirmiştim dedi yanlış hatırlamıyorsam uğraştırdım senide dostum yinede sağol yardımların için :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt