Garanti Sorgulamasında Sıkıntı.

Sponsorlu Bağlantılar

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Garanti Sorgulamasında Sıkıntı.
Bugün s2 aldım media markt faturalı 7 ay kullanılmıs,imei telefonla kutudaki,faturadakı herseyle eslesiyor fakat imei sorguladıgım zaman ne kvk ne genpa hicbirinde cıkmıyor katakulleyemı geldım ben? :S

bygokhan

bygokhan

Üye
hayır dostum faturan varsa sakla sen inşAllah işin düşmez garantiyede faturanı sakla sen

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Abi insallah düsmez fatura varda, imei yazınca cıkmaması enteresan degılmı ya? nası ıs bu :S hicbirine cıkmıor hıcbırıne.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bugün s2 aldım media markt faturalı 7 ay kullanılmıs,imei telefonla kutudaki,faturadakı herseyle eslesiyor fakat imei sorguladıgım zaman ne kvk ne genpa hicbirinde cıkmıyor katakulleyemı geldım ben? :S

bi dk kardeş bi dk anlamadığım bi nokta var; media markt kullanılmış, 2.el cihaz satıyor mu kiiiii???

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Media markt faturalı,aldıgım yer medıa markt degıl bi telefoncu, faturası var ama faturası medıa markt a ait

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hmm anladım kardeş ama arkadaşında dediği gibi inşallah garantilik bi durumun olmaz ama çok merak ediyosan garantisi varmı yokmu diye araştırabilirsin..

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
imei sorgulamada cıkması gerekmezmı? garanti sorgulamada kvk ya falan yazıosunya imei yi hani

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

paralel ıthalat malı olabilir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yani spot garantılı media market'in kvk veya diger distribütör firmaların etiketi olmaksızın kendi getirtmiş olduğu cihazlar.kutunun üzerinde herhangi bir distribütör'ün garanti etiketı varmı?

- - - Eklendi - - -

samsung distribütörü telpa'ydı yanlış hatırlamıyorsam.

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4828079' Alıntı:
yani spot garantılı media market'in kvk veya diger distribütör firmaların etiketi olmaksızın kendi getirtmiş olduğu cihazlar.kutunun üzerinde herhangi bir distribütör'ün garanti etiketı varmı?

- - - Eklendi - - -

samsung distribütörü telpa'ydı yanlış hatırlamıyorsam.
Hayır yok,media markt niye böyle bisey yapsın? fatura media markt a ait imei ilede uyusuyor media markt garantisiz ürün satarmı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kendi garantisi var işte arkadaşım diger distribütörlerin yok tel arıza yaptığında media markete götürmen gerekecek diger teknik servısler bakmaz cihazına imei sorgulamasında eşleşme yoksa

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4828206' Alıntı:
kendi garantisi var işte arkadaşım diger distribütörlerin yok tel arıza yaptığında media markete götürmen gerekecek diger teknik servısler bakmaz cihazına imei sorgulamasında eşleşme yoksa

Sıkıntı mı sence boyle olması? canımı sıktı sımdı ya :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Sıkıntı mı sence boyle olması? canımı sıktı sımdı ya :(

sıkıntı olmaz sanırım cıhaz sorun çıkarmadıkça imei sorgulamasında tüm distribütör fırmalarına sorgulattın mı cihazı?

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4828247' Alıntı:

sıkıntı olmaz sanırım cıhaz sorun çıkarmadıkça imei sorgulamasında tüm distribütör fırmalarına sorgulattın mı cihazı?

​kvk genpa telpa bildigim bukadar var baska varsa söyleyin bakayım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
başari elektronik var birde

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4828267' Alıntı:
başari elektronik var birde

​basarı falan ettıketı yok kutuda heralde orasıda degıl

cyber

cyber

Üye
bende c6-01 aldım vatandan hiç bi yerden bulamamıştım garantisini sonra nokia suitte bişey farkettim cihazın garanti kapsamında yazıyordu rahatladım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mediamarkt firma olarak getirip satabilir. Servis sorgulamasinda cikmamasi garanti olmadigi anlamini tasimaz ve servisler bu cihaza garanti kapsaminda bakarlar icin rahat olsun.

Üst Alt