lumia 800 de ön kamera yokmuş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
lumia 800 de ön kamera yokmuş
lumia 800 ön kamera yokmuş ben ne zamandan beri lumia 800 almayı düşünüyordum ben kamerayı çok kulandığım için yani görüntülü konuşmalar yaptığım için pek lumia 800 yaramayacak ne yapalım lumia 900 beklemekten başka çare yok büyük hayal kırıklığı yaşadım ön kamera olmadığında neyse yapacak birşey yok lumialar herkese hayırlı olsun arkadaşlar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
eyvallah Lumia900 yarı yolda bırakacak telefon değil, beklemekte fayda var. şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Lumisland

Lumisland

Üye
gelemedi bi türlü gelemedi :vur

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
gelir ya...

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
C6-01 de bile var yaw.Onda mı olmayacak?

Lumisland

Lumisland

Üye
yok lumia800 de ön kamera malesef :)

doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

birinci nesil s^3 lerede öyle c6-01 ekranı iyi c7 de nfc var ve tasarımı güzel n8 de kamera hdmı dolby var e7 de fiziksel klavye var...
Eh işte adamların satış stratejileri bu, bu özelliklerin hepsini bi telefona koysa olmaz mı? hemde nasıl olur ama koymuyor işte. Koysa var ya... of...:ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye

Eh işte adamların satış stratejileri bu, bu özelliklerin hepsini bi telefona koysa olmaz mı? hemde nasıl olur ama koymuyor işte. Koysa var ya... of...:ehe
koysa bile abi sistemden kaybediyor adamakıllı geliştirmedi ki...:)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Nokia'nın ohneliğinden kaynaklı değil sadece.Koysa bile işe yaramazdı.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve OttomaN TigeR
doctorrr

doctorrr

Üye
Pek özenmediklerine göre vardır bi bildikleri. o yüzden müşteri kaybetmeyi göze alıyor işte...

- - - Eklendi - - -

:islik
:hmmm valla abi bu mevzularda pek anlamam ben şimdi telefonumu hackleyip unsigned tema yükleyecem :gul:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

öyle mi yapayım uğraşma diyorsunuz yani iyi öyle yapayım :D
Sen bilirsin ama en iyisi bildiğin güzel uygulamarı kendin yükle en sağlam iş... Kinetik kaydırma, aramada titreşim, filann vs.vs.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt