16gb Samsung Galaxy S3 yeterli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Inquixty

Inquixty

Üye
    Konu Sahibi
16gb Samsung Galaxy S3 yeterli mi?
Evet arkadaşlar 12 Hazirana kadar bekledim ancak Turkcell'in 32gblık sürümünü çıkartmayışından dolayı kararımı verdim ancak sizce bu telefon için 16Gb hafıza yeterli mi ? Bize kullanılabilecek ne kadar hafıza kalıyor yani android ne kadar yer kaplıyor ? Baya bir oyun ve film yüklemeyi de düşünüyorum.Yetmez diye 16gb Micro Sd kart alabilirim sizce gerek olur mu ?

Arai

Arai

Üye
turkcellde ki kampanyalı fiyatı ney aylık kaç para toplamda?

Inquixty

Inquixty

Üye
    Konu Sahibi
Kampanyalı almayacağım için bilmiyorum.Peşin düşünüyorum. O da 1999TL

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Asphalt 6 gibi oyunlar oynayacaksan yetmez her son versyonunda gameloft arttırıyor boyutu 32 gb al

İncİnat

İncİnat

Üye
bende 64 gb var alalı fazla olmadı şu an boş hafıza 23,2 gb :ehe

Inquixty

Inquixty

Üye
    Konu Sahibi
32Gb nereden alıyorsunuz ki ? Yurtdışından getirtme ihtimalim de yok. Turkcell'de sadece 16gb mevcut ve Vodafone da sadece kontratlı satıyor.

Ayrıca 16Gb alsam üstüne de 16Gb Micro SD alsam olur mu ? Yani bir fark olmaz değil mi sorun filan yaşamam ?

TheMadness

TheMadness

Üye
16GB yeterli. Yetmezse hafıza kartı alırsın bence.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
16GB yeterli. Yetmezse hafıza kartı alırsın bence.

Evt yeterli yetmezse 32 gb hafıza kartları var.Ama ne doldurcaksın anca video çekerken flen dolar oda biraz zor.Buarada beyler bir sorum var bende team 16 gb class10 hafıza kartı var yaklaşık 2 metreden düştü ve içi açılmıyor galaxy s2 kullanıyorum abiminde s3'ü var iki telefonda denedik bilgisayara taktık açılmıyor ne yapmak lazım daha dogrusu okumyor hafıza kartını?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ya ne farkeder zaten hafıza kartı girişide yokmu..

İncİnat

İncİnat

Üye

ne doldurdun o kadar :D:ehe Benim telefonda,
Internal 8 Gb/200 mb External 16/3.2 Gb boş :D

nova üçlemesi dh üçlemesi cs portable angry birds serisi where is my water cut the rope vb oyunlar backstab six guns 9mm tintin asphalt 6 rock band ve birkaç tane de 1080p film :eller:
edit:32 gb hafıza kartı almayı düşünüyorum :ehe

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
galaxy s'te oluyordu onda yokmudur?

klongs

klongs

Üye
neo v ciler nasil oynuyor

PriZm

PriZm

Üye

nova üçlemesi dh üçlemesi cs portable angry birds serisi where is my water cut the rope vb oyunlar backstab six guns 9mm tintin asphalt 6 rock band ve birkaç tane de 1080p film :eller:
sana yuh diyorum başka birşey demiyorum :D

bende

modern combat 3,Nova 3,Asphalt 6,Real Racing 2,NFS Shift

hafıza kartında da 720 p Avatar var 6 gb yer tutuyor:ehe Millete hava atıyorum Samoled ekranla:ehe

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
İncİnat

İncİnat

Üye

sana yuh diyorum başka birşey demiyorum :D

bende

modern combat 3,Nova 3,Asphalt 6,Real Racing 2,NFS Shift

hafıza kartında da 720 p Avatar var 6 gb yer tutuyor:ehe Millete hava atıyorum Samoled ekranla:ehe

birkaç film dediğim v4v ve avatar daha bir sürü film var ya :) bu arada sağol ben de diyordum bir şeyler eksik... Modern combat 2-3 ü yükleyecektim araya kaynadı

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Üst Alt