sata hard disk acilmama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibolum

Üye
    Konu Sahibi
sata hard disk acilmama sorunu
arkadaslar bende 160gb samsung sata hard disk vardi 3 senelik snra gecen hafta bozulmus attim yeni sifir 120gb samsung sata aldim bicimlendirmek icin xp yuklemek icin takiyorum ama acilmiyor ekran gelmiyor fan falan calisiyor

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadaslar bende 160gb samsung sata hard disk vardi 3 senelik snra gecen hafta bozulmus attim yeni sifir 120gb samsung sata aldim bicimlendirmek icin xp yuklemek icin takiyorum ama acilmiyor ekran gelmiyor fan falan calisiyor
biçimlenmiş ve temiz oldugu için gelmez...
xp cd si takıp format atmalısın

ibolum

Üye
    Konu Sahibi
hayir anakartin goruntude gelmiyo sadece ses var goruntu yok yani biosa falan f8 yapip format bolumunede gremiyorum

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
sorun sadece harddiskte olmayabilir o zaman. Diski başka bilgisayarda dene bi bence

- - - Eklendi - - -

tek harddisk mi kullanıyorsun

ibolum

Üye
    Konu Sahibi
evet tek master kullancam sata diskimi

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bios pilini çıkarıp 15 sn bekle tekrar tak öyle dene birde.

ibolum

Üye
    Konu Sahibi
yaptim hatta fisi cikaripta defalarca yaptim olmuyor delirecegim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
harddiski sök.. harddisksiz aç pc yi bakalım anakart ekranı gelecekmi.. gelmez ise sistemde bir sıkıntı var...
hiç BİP sesi yapıyor mu ?

ibolum

Üye
    Konu Sahibi
hayir bip sesi yok pilini cikartarak biosu sifirladim galiba anakart goruntusu 8.denememde geldi, hard diski denedim yine gitti

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
harddiski başka pc de denemek lazım birde...
yada senin pc de sağlam harddisk denemek gerekiyor..

ibolum

Üye
    Konu Sahibi
tamam halloldu sagolun kardeslerim yalniz tek hard disk ama sata 2ye kalmis gris baglanti kablosu sorun olur mu windowsuda yukledim su an aciliyo

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
çalışıyorsa sorun yok :)...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt