Cihanî Sultan
Üye
unofficial olarak cm9 yapmış adamlaryetmemiş gibi S3 ün görselliğini koymuşlar o kadar
ama kamerayı bozmuşlar
![]()
CM9 unoffical olarak ics yapsın adamlar unoffical olarak cm9..Bu işin çivisi çıkmış ya...
unofficial olarak cm9 yapmış adamlaryetmemiş gibi S3 ün görselliğini koymuşlar o kadar
ama kamerayı bozmuşlar
![]()
CM9 unoffical olarak ics yapsın adamlar unoffical olarak cm9..Bu işin çivisi çıkmış ya...
![]()

Cyanogen mod da yakında Mıuı gibi kendi telefonunu yaparsa şaşırmayalım 
Cyanogen mod da yakında Mıuı gibi kendi telefonunu yaparsa şaşırmayalım
![]()

PSP de işletim sistemi yokkiZaten android donanimi somuruyor resmen. psp lerde 300-330 mhz lik bi islemci ve 64 mb ram var fakat androidden cok daha grafikli oyunlar oynanabiyor.Bende ne zamn bu soruna el atacaklar diodum isalh devamida gelir![]()
Symbian s40 gibi düşün 
sony nin kendi firmware ı var ve sürekli güncelleniyor benim 6.6.0
PSP de işletim sistemi yokkiSymbian s40 gibi düşün
![]()
tamamda android gibi işlerini yapabilirmisin?sony nin kendi firmware ı var ve sürekli güncelleniyor benim 6.6.0
en basit soru multitasking varmı? 
alicim anca müzik dinlerken resimlere bakabiliyoruz
tamamda android gibi işlerini yapabilirmisin?en basit soru multitasking varmı?
![]()
zaten psp yi anca oynamak için kullanıyorumalicim anca müzik dinlerken resimlere bakabiliyoruz![]()

alicim anca müzik dinlerken resimlere bakabiliyoruzzaten psp yi anca oynamak için kullanıyorum

symbian bile sony i geçti yaBen müzik dinlerken telimi usb'ye bağlayıp oyun oynayabiliyorum..![]()

ben müzik dinelerken oyun oynayıp aynı zamanda operadan forumda takılıp akabinde gelen mesajlara cevap veriyorum daha neBen müzik dinlerken telimi usb'ye bağlayıp oyun oynayabiliyorum..![]()

pop up özelliği cm9 ile port olsa
ben müzik dinelerken oyun oynayıp aynı zamanda operadan forumda takılıp akabinde gelen mesajlara cevap veriyorum daha ne![]()

markette 2 tane alternatifi varpop up özelliği cm9 ile port olsa![]()
super video ve stick it programları S3 teki özelliğin aynısını yapıyorlar.sizdeki multitasking kaç uygulamaya kadar?
markette 2 tane alternatifi varsuper video ve stick it programları S3 teki özelliğin aynısını yapıyorlar.

remics kamera el atmış bakalım hayırlısı
markette 2 tane alternatifi varsuper video ve stick it programları S3 teki özelliğin aynısını yapıyorlar.
Gta 3,modern combat 3,nova 3,where's my water,angry birds space açık şuan
sizdeki multitasking kaç uygulamaya kadar?![]()

hepsini oynuyormusun şu an vay anasını
Gta 3,modern combat 3,nova 3,where's my water,angry birds space açık şuan![]()

bu swap işini sevmeye başladım
hepsini oynuyormusun şu an vay anasını![]()
multitasking androidde şimdi iyi olmaya başladı 
önceden tam performans vermiyordu yani
bu swap işini sevmeye başladımmultitasking androidde şimdi iyi olmaya başladı
![]()