Sıfır Samsung Galaxy SII Alıyoruz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır Samsung Galaxy SII Alıyoruz...
Arkadaşlar Dün Gece Saat 00:09 Sıralarında N9'umu Gittigidiyor Üzerinden Satmış Bulunuyorum ve Parası Geldiğinde Babama Samsung Galaxy SII Almayı Planlıyoruz.

Cihazı Daha Önce Araştırmıştım ;

GPU : Mali-400
İşlemci : 1.2 GHZ Dual Core
Ram : 830 MB (Galiba Tam 1GB Değil Ama Bence Gayet Yeterli)
Model : Samsung Galaxy SII GT-I9100

Arkadaşlar Bu Cihazı Eğer N9 Sorunsuz Bir Biçimde Satılırsa Satın Almayı Düşünüyoruz,Bu Cihazı Kullanan Arkadaşlardan Rica Ediyorum, Avantajlarını ve Dezavantajlarını + larını - lerini Lütfen Bana Yorum Detaylı Olarak Belirtsinler...

Cihazın Fiyatı Telefoncularda 1.450 TL ile 1650 TL Arası değişiyor ve Ben Gold'da Gördüm 1453.76 TL :

Sizce Bu Cihazı Gold'dan Alsam Sıkıntı Yaşarmıyım Daha Önce Gold'dan Flash Disk,Hafıza Kartı v.s Alışverişinde Bulunmuştum ve ürünlerin hiçbirinde sıkıntı çıkmamıştı...

Son Olarak Galaxy SII Kullanıcılarına Rica Ediyorum Telefonunuzda İnternet Paketi Yoksa Bile Bir Yerden Wi-Fi Bağlantısıyla MYNET'e Girip Oradan Satranç Oynanıp Oynanamadığına Baksınlar Özellikle Bu Konuda Yorumlarınızı Bekliyorum Çünkü Babam Satranç Hastasıdır Sabahtan Akşama Kadar Mynet'ten Satranç Oynar:naughty:

- - - Eklendi - - -

En Geç Haftaya Kadar Almayı Planlıyoruz...

klongs

klongs

Üye
mynette satranç hiç oynamadım senin için denerim

KayraBey

KayraBey

Üye
Şimdiden hayırlı olsun.

Lumisland

Lumisland

Üye
n9 da oynayamıyor mu satranç?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
n9 da oynayamıyor mu satranç?

denememiştim,ama galaxy s2 de oynanıyorsa iyi olur merak ettiğim bir nokta...

- - - Eklendi - - -

Galaxy SII'ye Böyle Birşey Uygulayan Oldumu,Cihaza Zararı Var mı ?

cyber

cyber

Üye
denememiştim,ama galaxy s2 de oynanıyorsa iyi olur merak ettiğim bir nokta...

- - - Eklendi - - -

Galaxy SII'ye Böyle Birşey Uygulayan Oldumu,Cihaza Zararı Var mı ?

o bataryayı samsung kendi çıkardı hiçbi zararı olmaz

KayraBey

KayraBey

Üye
1 gün...

guvenkaya

guvenkaya

Üye
arkadasim ben 8 aydir kullaniyorum hic sorun yok bilgisayarda internet uzerinden oynadigin butun oyunlari aciyor sorunsuz adobe flash player 11 yuklu ben satiyorum ama yurtdisindayim yakinda gelirim dusundugum fiyat 1 000 tl telefon sifir gibi surekli kilifinda ekranda plastik var alindigi gunden itibaren

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim ben 8 aydir kullaniyorum hic sorun yok bilgisayarda internet uzerinden oynadigin butun oyunlari aciyor sorunsuz adobe flash player 11 yuklu ben satiyorum ama yurtdisindayim yakinda gelirim dusundugum fiyat 1 000 tl telefon sifir gibi surekli kilifinda ekranda plastik var alindigi gunden itibaren

sıfır alacağız malesef kardeşim yoksa düşünürdüm cihazını:oke:

- - - Eklendi - - -

mynette satranç hiç oynamadım senin için denerim

denedin mi Mehmet kardeşim?

enterneoll

enterneoll

Üye
Almışken s3 al tam olsun arada az fark var diyorlar ama telefon evrim geçirdi 2 çekirdekten 4 çekirdeğe geçti düşün artık s3 bence daha iyi ve satrancı deneedim çalışıyor :)

Ellemon

Ellemon

Üye
Galaxy s3 çıkınca s2nin fiyatları indi bende şuan Galaxy s2 alıcam mediamarktte indirim vardı stoklarda kalmamışş

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Golddan al bence. Benim abim İphone 4 almıstı ordan 1 yıl her türlü kullanıcı hatasıda dahil 1 kerelik degisim garantisi veriyorlar. ilk 6 ay telefonu %70 fiyatıyla geri alıyolar. Tabi para olarak degil yine ordan alısveris yapıcak olursan. İkinci 6 ayda %60a düsüyo. Her telefon icin böyle yapıyolarmı bilmiyorum tabi.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Gs II çok iyi telefon tabii sen biliyorsun bunu ;) Isınma sorunu aklımda soru işaretleri bırakıyor ya gerçekten böyle bir sorunu var mı acaba :hmmm

Golddan al bence. Benim abim İphone 4 almıstı ordan 1 yıl her türlü kullanıcı hatasıda dahil 1 kerelik degisim garantisi veriyorlar. ilk 6 ay telefonu %70 fiyatıyla geri alıyolar. Tabi para olarak degil yine ordan alısveris yapıcak olursan. İkinci 6 ayda %60a düsüyo. Her telefon icin böyle yapıyolarmı bilmiyorum tabi.

Gold den aldığımız üründe mi %70 fiyatıyla geri alıyorlar yoksa herhangi bir telefonla gitsek bile alıyorlar mı :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Almışken s3 al tam olsun arada az fark var diyorlar ama telefon evrim geçirdi 2 çekirdekten 4 çekirdeğe geçti düşün artık s3 bence daha iyi ve satrancı deneedim çalışıyor :)

cihazlar arasında çok büyük farklar olduğunu düşünmüyorum çünkü s2 nin internetten videolarına bakıyorum s3 ün yaptıklarını oda yapabiliyor + çift çekirdek daha fazla ama zira sağlamlık ve tasarım noktasında bence s2 s3 ten üstün üstelik daha ucuz:oke:

- - - Eklendi - - -

yorumun için teşekkürler,cihazların yazılımları aynı olduğundan s2 nin'de satrancı açacağından eminim çünkü ikiside Android 4.0 ICS ama ben s2 ye 4.0 yüklemek istemiyorum çok şarz yiyor diyorlar:ağlarım:

klongs

klongs

Üye
satrancı açamadım java istiyor

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
satrancı açamadım java istiyor

s3 te açılmış sanırım bir arkadaş yazmıştı galiba tarayıcı ile alakalı neyse çokta önemli birşey değil ama olsaydı iyidi:naughty:

- - - Eklendi - - -

Gs II çok iyi telefon tabii sen biliyorsun bunu ;) Isınma sorunu aklımda soru işaretleri bırakıyor ya gerçekten böyle bir sorunu var mı acaba :hmmm

Gold den aldığımız üründe mi %70 fiyatıyla geri alıyorlar yoksa herhangi bir telefonla gitsek bile alıyorlar mı :hmmm

menüde v.s dolaşırken hafiften ısınma oluyor malesef ama çok önemli değil bence cihaza çünkü bir zararı yokmuş bence çok güzel bir cihaz akşam babam gelince alacam ondan tabi bana sıra gelirse kurcalayacam:naughty:

gold'da vip protect diye birşey vardı kasko işte adam bana alırken sordu istermisin diye ne farkeder dedim 100 küsür TL fiyatı var dedi ;

-kullanıcı hatası arızalar(sıvı dökülmesi,kırılması v.s) da en geç 1 saat içinde değişim veya gold'da kullanabileceğimiz çek
-1 sene sonra galaxy s2'yi satmak istersen 900 TL ye alma garantisi,1 sene sonra istesende satamazsın :naughty:

v.s tarzı ayrıcalıklarımız varmış hatta cihaz çalınsa bile polis inceleme yapıyormuş tutanak şeklinde kaskoya giriyormuş:naughty:

neyse aldık işte çok iyi bir cihaz ama elimde n9 gibi durmuyor n9 gerçi ağırdı,elime sanki 300-400 TL lik bir sıradan telefon varmış gibi hissettiriyor kendini ama kamera v.s iphone ile karşılaştırma yaptım hemen hemen aynıydı hatta biraz daha iyidi diyebilirim sadece otofokus'ta biraz problem oluyor akşam gelsin biraz daha kurcalıyım aldığımda şarzı yoktu fazla kurcalamadım ama internette bile çok hızlı geziniyor...

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy SII'ye Android 4.0 ICS kuranlar pişman mı ? kurunca ne değişiyor şuanda Gingerbread yüklü

- - - Eklendi - - -

satranç ?

- - - Eklendi - - -

kasko yaptırdım doğruymuş dediğin gerekli birşey:oke:

klongs

klongs

Üye
temiz kurulum yaparsan bir şey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt