Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google Play'deki Ücretli Herşey Burada Bedava Bu site böyle konu daha görmedi
Sponsorlu Bağlantılar
fatih9778
Üye
oyunların hepsi birbirinden güzel
Superfan
Üye
Teşekkürler fakat keşke programları android uygulamaların yanına koysaydın.
zalimoglu
Üye
calypso16
Üye
teşekkürler
juegos mame'yi direk sd karta kopyalayıp mı oynayacağız yoksa mame emületör yüklemek gerekli mi
- - - Eklendi - - -
android markettem mame emülatörü indirdim kurdum dinasours,spin master,çalışıyor sadece
tozyet
Üye
nova 1'in apksi çalışmıyor sdsini indirdim apksi yok
DEMONHANTER
Üye
Çok başarılı eline sağlık baya uğraşılmış
aydin_1975
Üye
arkadaslar bu partların şifresini benmi göremiyorum siz nasıl açtınız şifre istiyor yahuuu. şifreyi bilen biri varmı acaba
emeğine sağlık.. süper paylaşım olmuş.tekrar tekrar teşekkürler
triyaki43
Üye
mustafakocatas kardeşim gerçekten teşekkürü hak etmişsin çok kapsamlı bir konu olmuş ve ayrıca linkleri medifaire yüklemende seri indirme imkanı sağlıyor emrğine sağlık eywlalh.
mustafakocatas kardeşim gerçekten teşekkürü hak etmişsin çok kapsamlı bir konu olmuş ve ayrıca linkleri medifaire yüklemende seri indirme imkanı sağlıyor emrğine sağlık eywlalh.
eline saglik çok iyi bi arsiv olmus bence üst konu yapilmali
yes56
Üye
hocam paylaştığın navigasyon programında türkiye haritası mevcut mu? Eğer mevcut değilse türkiye haritasi olan bir navigasyon programı paylaşabilir misin?
TheMerhum
Üye
kardeş bana manic mechanic oyunu lazım paylaşabilirmisin
VKUCUKSAHİN
Üye
Paylaşım harika gerçekten.. Ama kullanamıyoruz orası ayrı
klongs
Üye
backstabb apk linki kırık
KayraBey
Üye
Konu başlığına baktım da... Evet bu site böyle konu görmedi... Haklısın... Oyun bölümünde uygulama paylaşımı... Bence bu şekilde yapacağına bu konuyu en başından düzenle.Burada sadece oyunları bırak.Başlığıda ona göre değiştir.Uygulamalarıda gerektiği yerlere aç.Konu o kadar uzun ki aşağıya doğru çekmekten sıkıldım.Bir sürü oyun ve linkleri, sonra arada ugyulama ve linkleri, sonra tekrar oyun... Yine diyorum ve sana hak veriyorum.Bu forum böyle karışık bir konu görmedi
Konu başlığına baktım da... Evet bu site böyle konu görmedi... Haklısın... Oyun bölümünde uygulama paylaşımı... Bence bu şekilde yapacağına bu konuyu en başından düzenle.Burada sadece oyunları bırak.Başlığıda ona göre değiştir.Uygulamalarıda gerektiği yerlere aç.Konu o kadar uzun ki aşağıya doğru çekmekten sıkıldım.Bir sürü oyun ve linkleri, sonra arada ugyulama ve linkleri, sonra tekrar oyun... Yine diyorum ve sana hak veriyorum.Bu forum böyle karışık bir konu görmedi
doğru söylüyorsun bir düzen şart ama düzenlicek vaktim yok. bulduğumu attım ve bu kadar geniş bir konuyu ben 2007 yılından beri hiç görmedim. eğer karışık geliyorsa konu mod dan rica edersin gerekeni yapar ve ayrıca bilmem konu açıyormusun ama konu mod onaylı olarak açılıyor.
americanboy
Üye
teşekkürler
aydin_1975
Üye
arkadaşlar kaç gündür yırtınıyorum bunların şifreleri nedir bu partların diye bi Allahın kuluda Şudur dememiş. Lütfen Konuyu açan veya bilen arkadaşlar ŞİFRE nedir. Allah Aşkına yaw.