S.E xperia neo v ics oyun kasması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
S.E xperia neo v ics oyun kasması
Merhaba arkadaşlar ;

Bildiğimiz gibi neo v ye yaklaşık 1 ay evvel ics geldi 4.0.4 e güncelledim ancak kasma oluyor.Bu herkeste var.Ancak brother in arms ' ı yükledim oyunda acayip kasma var.Normalde de kasıyor mu yoksa ics kaynaklı mı? İcs kaynaklı ise 2.3.4 e nasıl geçerim.Geçmelimiyim yoksa beklemelimiyim? bütün bu soruların cevabını siz maxicep üyeleri ancak verebilir ve bana yardımcı olabilirsiniz.....Teşekkürler...Cevaplarınızı bekliyorum...

- - - Eklendi - - -

Yardim edecek yok mu arkadaslar

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bence bekleyin güncelleme yayınlanır sorun varsa ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bende de 2 boyutlu angry birds kasıp, 3 boyutlu oyunlarda da hafıza yetersizliği sorunu çıkmıştı. 2 boyutlu oyun nasıl kasar ya :bann:

Bu yüzden ICS'den GingerBread'e döndüm.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bende de 2 boyutlu angry birds kasıp, 3 boyutlu oyunlarda da hafıza yetersizliği sorunu çıkmıştı. 2 boyutlu oyun nasıl kasar ya :bann:

Bu yüzden ICS'den GingerBread'e döndüm.
O kadar kötü mü o zaman dönmek daha mantıklı gerçekten durum düzelince geçersiniz tekrar ics ye ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

O kadar kötü mü o zaman dönmek daha mantıklı gerçekten durum düzelince geçersiniz tekrar ics ye ;)
Hocam sen xperialara ics çıktıktan sonra buranın halini görmedin herhalde :D Peki nasıl döneriz gingerbread 'e

PriZm

PriZm

Üye
Sony hatalı Firmware yayınladı arkadaşlar.düzeltilene kadar Gb 'e dönün kurtulun ;)

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Sony hatalı Firmware yayınladı arkadaşlar.düzeltilene kadar Gb 'e dönün kurtulun ;)
Hacı valla keşke hatalı olsa leş gibi birşey yayımladılar birtek internet performansını sevdim ics nin geri kalanı fısss.Gb ye nasıl döneceğiz?

PriZm

PriZm

Üye
Hacı valla keşke hatalı olsa leş gibi birşey yayımladılar birtek internet performansını sevdim ics nin geri kalanı fısss.Gb ye nasıl döneceğiz?
samsunglarda odin programı ile firmware değiştiriliyor.Sony lerde bilmiyorum :(

arthur90

Üye
arkadaşım ics kurmak istiyorsan oyun ve bir çok uygulamaları kısıtlıcan oynamıcan ics güçlü bir sistem istiyor senin 512 mb ram ve 1 ghz işlemcin buna düşük kalıyo ben de ics 4.0.4 kurulu 2 gün geçiyo telefon kasıyo ısınıyor tekrar 2.3 geri dönüyom telefon rahatlıyor:) sana dicem telefon la çok kurcalıyorsan oyun vs. şeylerle uğraşıyorsan 2.3 e dönmem ve kullanmam. ama yok ben telefonu nokia 3310 daki gibi kullanacam msj ve arıcam diyorsan ics 4.0.4 kur. inan arasında farkı birkaç simge , görsellik, yok diyolar ses değişti yok görüntü değişti inan hemsine baktım defalarca denedim ses de aynı görüntüde aynı ics 4.0.4 başka bir olayı yok ben bunu defalarca dile getirdim sırf telefonu fazla sattırmak için ics yi çıkardı. şimdilik 2.3 en iyisi telefondan verim almak istiyorsan eğer...ama karar senin ics 4.0.4 kurarsın yada android 2.3 ü? kolay gelsin:)

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ics kurmak istiyorsan oyun ve bir çok uygulamaları kısıtlıcan oynamıcan ics güçlü bir sistem istiyor senin 512 mb ram ve 1 ghz işlemcin buna düşük kalıyo ben de ics 4.0.4 kurulu 2 gün geçiyo telefon kasıyo ısınıyor tekrar 2.3 geri dönüyom telefon rahatlıyor:) sana dicem telefon la çok kurcalıyorsan oyun vs. şeylerle uğraşıyorsan 2.3 e dönmem ve kullanmam. ama yok ben telefonu nokia 3310 daki gibi kullanacam msj ve arıcam diyorsan ics 4.0.4 kur. inan arasında farkı birkaç simge , görsellik, yok diyolar ses değişti yok görüntü değişti inan hemsine baktım defalarca denedim ses de aynı görüntüde aynı ics 4.0.4 başka bir olayı yok ben bunu defalarca dile getirdim sırf telefonu fazla sattırmak için ics yi çıkardı. şimdilik 2.3 en iyisi telefondan verim almak istiyorsan eğer...ama karar senin ics 4.0.4 kurarsın yada android 2.3 ü? kolay gelsin:)
Ya hacı ne görsellik nede birşey sadece yüz tanıma için mi kullanacam ics yi çok kötü :angry: Gb e dönecem ama nasıl dönecem bilmiyorum

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Furkana (Rambo_FT) pm at o sana anlatır nasıl döneceğini benim sony hakkında pek bilgim yok kardeşim ;)

mancukya

Üye
Kasma falan yok teldeki bütün herseyi silmeniz gerekiyor sd kart vs vs dahil yani komple sifirlanmasi gerekiyor bunun yanindada yaptiginiz yedekleri kurmuycaksiniz bedava olanlari marketden yeniden kuracaksiniz paralilar icinde sitelerde yada Blackmarkt vs vs gibi yerlerde yeni sürüm bakicaksiniz.
Bunun yaninda yeni cikan ics kernelleri takip edin biraz

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Kasma falan yok teldeki bütün herseyi silmeniz gerekiyor sd kart vs vs dahil yani komple sifirlanmasi gerekiyor bunun yanindada yaptiginiz yedekleri kurmuycaksiniz bedava olanlari marketden yeniden kuracaksiniz paralilar icinde sitelerde yada Blackmarkt vs vs gibi yerlerde yeni sürüm bakicaksiniz.
Bunun yaninda yeni cikan ics kernelleri takip edin biraz
Hacı nasıl kasma yok forumda millet ağlıyor resmen :D Valla Gb hertürlü daha iyi ...ics nin birtek internetini beğendim hem daha hızlı hemde takılma filan yok süper olmuştu ama artık yapacak birşey yok..Ayrıca Neo v nin özellikleri o kadarda kötü değil şu an hd açamadığı oyun yok ama nedense kasma yapıyor...Bu yüzden dönmek lazım...

enes-1907

enes-1907

Üye
Ya hacı ne görsellik nede birşey sadece yüz tanıma için mi kullanacam ics yi çok kötü :angry: Gb e dönecem ama nasıl dönecem bilmiyorum

bn döndüm gb ye ama bnde kasma filan tık yoktu telefondan telefona değişiyo herhalde ne biçim bişi se bnde herşey süper sadece video kaydı yaparken takılıyodu servise veriyosun 3 iş günü içinde 2.3.4 gingerbread yükleyip veriolar

oqlahoma

Üye
bence hatalı güncelleme yapmış sony ben x5 te sorunsuz çalıştırıyorum bide 800mhz x5

uluenis3

uluenis3

Üye
ics ye geçtiğinizden beri daha çok uygulama arkaplanda çalışmaya başladı. Bu uygulamaları kapatıp oyunlara girerseniz daha az kasar(RAM temizleme) ve ics ye yükselttikten sorna cihazınızı varsayılan ayarlarına döndürmenizi öneririm ya da sd kart ile birlikte bi fotmatlayın ve telefonun içinde bir şey kalmasın bayağı bir hafifler telefon fotmatladıktan sonra tekrar denediğinizde kasıyorsa o zaman sony support a mail atın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...